Børnefødselsdag i KCS Badeland

Børnefødselsdag med
Byg-selv-Burger og en tur i
Badeland:

Vil du gerne holde en anderledes og uforglemmelig børnefødselsdag med en tur i badeland og dejlig mad, så er Café Plask i KulturCenter Skive det helt perfekte sted. Menuen består af en lille sodavand eller slush-ice, og du kan vælge imellem byg-selv-burger, nuggets, pølsehorn, pizzasnegl, fransk hotdog + pommes frites. Børnefødselsdag i Café Plask er ethvert barns store drøm!

En van(d)vittig dag!

Børnefødselsdagen byder også på en tur i vores badeland – et stort subtropisk badeland med 50 meter bassin, 57 meter lang vandrutsjebane, sjovt aktivitets bølgebassin, stort børnebassin med piratskib og mini rutsjebane samt et stort terapibassin med 34 grader varmt vand. Byd dine gæster på en uforglemmelig børnefødselsdag spækket med hurtige og hyggelige vandoplevelser i topklasse. Børnefødselsdag er for alle under 16 år, voksne er selvfølgelig velkommen til at spise med.

Menu:

Lille sodavand eller slushice.
Vælg mellem: 
Byg selv burger, nuggets, pølsehorn, pizzasnegl eller fransk hotdog.
Hertil pommes frites
Pris pr. person 89,- 

Inkl. adgang til KCS Badeland hele dagen
Der kan tilkøbes sodavand og slush Ice ad libitum, frisk opskåret frugt eller grøntsagstave
For kun kr. 10,-

MIN. 10 PERSONER PR. BØRNEFØDSELSDAG
BEMÆRK: Antallet er bindende 3 dage før fødselsdagen afholdes.

Kontakt os i dag:

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan gøre for din børnefødselsdag, er du mere end velkommen til at kontakte os på 3693 9090. Du er også velkommen til at besøge os i Café Plask, Skyttevej 14 i Skive, hvor vi står klar til at tage imod dig.