A Rocking and Soulful Christmas

A Rocking & Soulful Christmas

Skive Theater
Køb billet

– en anderledes julekoncert 

Glem alt om gentagelser og de sædvanlige julesange, du hører hvert eneste år til bevidstløshed. I år bliver det anderledes, mere rocket og mere sjælfuldt, når tre af landets allerstørste stemmer ’synger julen ind’ på anderledes manér. 

Hver for sig har de tre sangere, Dicte, Bobo Moreno og Søren Sko skabt magiske, musikalske øjeblikke for et stort publikum gennem årtier, og sammen er de en oplevelse fra absolut øverste hylde.

De tre store personligheder har ikke bare samlet et hold af landets bedste musikere – de dykker også ned i den store bunke af de mere rockede, bluesede og soulede julesange og leverer en anderledes julekoncert, du med garanti ikke kan sidde stille til. Det er heller ikke meningen. 

For sange og arrangementer fra nogle af verdens allerstørste soulstemmer gennem tiden dukker op, og publikum kan glæde sig til et genhør med sange af bl.a. Ray Charles, James Taylor, Aretha Franklin, Stevie Wonder, The Jackson 5 og mange af de andre fra klubben af ’verdens bedste sangere’.

Solisterne bakkes op af et stærkt hold musikere under ledelse af kapelmester og guitarist Kennet Lauridsen, som også stod bag hyldestkoncerter til blandt andre Rolling Stones, Woodstock og The Beatles.

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Der er gratis garderobe i foyeren. Garderoben er på eget ansvar.

Bar

Før og efter alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: