ABBAcz

Skive Theater
Køb billet

En hyldest til ABBA

Svenske ABBA er et af de mest succesfulde bands i popmusikkens historie – tænk bare på evergreens som ”Waterloo”, ”SOS”, ”Fernando”, ”Super Trouper” og ”Thank you for the music”.  

Vi har ikke mulighed for at præsentere de fabelagtige fire, der havde deres storhedstid i 70’erne. Men vi kan tilbyde vores gæster i Skive Theater, at de kan komme meget tæt på den ægte vare – og synge med på de kendte hits, der stadig holder den dag i dag.

Tre gange har de tidligere været i Skive Theater – og lige så mange gange har der været udsolgt!

Når scenelyset falder på coverbandet ABBAcz er det næsten som om Agnetha, Björn, Benny og Anni-Frid er tilbage på scenen. Iført originale kostumer og med original koreografi leverer ABBAcz et show i topklasse.

Når vi vælger coverbands for at tilbyde vores gæster en glad aften i Skive Theater eller KulturCenterSkive, koncentrerer vi os om øverste hylde. Kun de bedste er gode nok til os – og Tjekkiet har i nogen tid været kendt for sine mere end fremragende hyldestbands.

Blandt dem rager ABBAcz tårnhøjt op. Bandet leverer et liveshow uden maskiner, playback eller andre former for nemme løsninger. Der er otte optrædende i det højenergiske show. Foruden ABBA-formationen medvirker bassist, trommeslager og to korpiger.

Der er garanti for genkendelsesglæde og gedigen feststemning, når ABBAcz går på scenen!

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: