AC/DC (UK) og Coldplace (UK)

KulturCenter Skive, Spar Nord Salen
Køb billet

Det er femte gang, britiske ColdPlace besøger Skive – og der er lagt op til et brag af en aften, når gruppen går på scenen i KulturCenter Skive sammen med et andet coverband, landsmændene i AC/DC UK.

Det bliver ikke bare en fest. Der er også tale om kopibands i toppen af skalaen. ColdPlace turnerer i hele verden med kopier af ”Yellow”, ”Clocks”, ”Fix you” og ”Viva La Vida” – for blot at nævne nogle. 

Flere gange har ColdPlace optrådt med selveste Chris Martin fra Coldplay blandt publikum – og det er det eneste coverband, som Coldplay selv anerkender og anbefaler.

AC/DC UK er Storbritanniens bedste og mest succesfulde AC/DC cover band. Siden 2010 har bandet givet flere end 500 koncerter i 13 lande.

Nu kommer AC/DC UK for tredje gang til Skive med deres gennemførte show bestående af tro fortolkninger af AC/DC’s imponerende bagkatalog af ikoniske rock-klassikere og et fantastisk og energisk sceneshow med kanoner og ild!

Glem alt om halvdårlige, lokale kopi-bands. AC/DC UK spiller på kæmpe scener i hele Europa med sit eksplosive show, som udmærker sig ved at komme enormt tæt på originalen i både udseende og lyd! AC/DC UK har blandt andet spillet på O2 Arena i hjemlandet, hvor de trækker fulde huse.

Program:
20:00 ColdPlace (UK)
21:30 Pause
22:00 AC/DC UK
23:30 Tak for i aften

Gå ikke glip af denne uforlignelige Coldplay og AC/DC-fest med timevis af fed rock, masser af fadøl og et sceneshow, som har gjort de to bands til nogle af Europas allermest eftertragtede cover-bands!

Tilkøb lækker 3-retters menu
inden koncerten!

Find vej

KulturCenter Skive er beliggende Skyttevej 12-14, 7800 Skive

Parkering

KulturCenter Skive har 650 gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren ved Koncertsalen være åben.

Pausebar

Som noget nyt tilbyder vi nu også fri bar i pausen med øl, vand, vin og udvalgte drinks.
Herudover er der snacks på bordene og adgang til særskilte toiletter.
PauseBar foregår i Spar Nord Lounge.

Adgang til PauseBar skal købes i baren ved Koncertsalen inden showet starter.

Måske er du også interesseret i: