Acoustic Lounge

Skive Theater foyer
Køb billet

Det er en frisk fornøjelse, når musikere former nye konstellationer for at udforske jazzens muligheder. Denne kvintet præsenterer således publikum for en sammensætning, hvori indgår to musikere på percussion. Det styrker selv sagt rytmegruppens placering i bandets musikalske udtryk, som præges af en luftig improviserende og på samme tid fast forankret rytmik. 

Hermed understøttes sanger og pianist Søren Baun, når han ruller sig talentfuldt ud med et repertoire bestående af klassikere inden for jazz, soul og latin. Udvalget er foretaget med udsøgt hånd. Det har kvintetten bevist i form af koncerter på spillesteder og festivals gennem de seneste år.

Bandet barsler efter planen med sit tredje album ”Alone Together” i løbet af 2022. Efter eget udsagn satser musikerne på, at musikken går lige i hjertet og benene på publikum.

Line-up:

Søren Baun har en energisk og kraftfuld tilgang til at finde ind til kernen i de udvalgte sange og melodier. Mange mener, at hans sang og pianospil sider lige i skabet.

Bassisten Jesper Bodilsen har ofte gæstet Skive Jazzklub. Publikum erindrer hans spændstige og sikre spil på den store bas.

Claus Waidtløw er med sit stilfulde spil på saxofonen en absolut værdig deltager i det skrappe band med den finurlige rytmik.

Det er ofte påstået, at spil på percussion er leg og alvor på én og samme tid. Det bliver spændende at opleve, om Michael Hartvig og Mikkel Schnettler lever op til den antagelse, når de slår sig løs og lader rytmerne flyde i en lind strøm.

En aften med inciterende rytmer.

Entré:
Medlemmer 130 kr.
Gæster 150 kr.
Unge under 25 år 50 kr.

Billetsalg ved indgangen eller forhåndsbestilling på Ticketmaster.

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Der er gratis garderobe i foyeren. Garderoben er på eget ansvar.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: