Ann-Elisabeth Knudsen

KulturCenter Skive, Spar Nord Salen
Køb billet

Mænd er fra Mars og kvinder er fra Venus – kliché eller fakta?

Hvorfor skal mænd altid – lige inden gæsterne kommer – rydde op i garagen eller klippe hækken? Hvorfor kan du altid få kvinder til at arbejde gratis? Hvorfor skal du aldrig spørge en mand om noget, mens han skruer en pære i loftet? Hvorfor føler hun, de taler forbi hinanden, når han synes, samarbejdet fungerer strygende?

Det lyder en smule stereotypt, og måske er spørgsmålene sat lidt på spidsen. 

Men mon ikke de fleste – kvinder og mænd – kan komme i tanke om situationer, hvor påstandene stemmer overens med virkeligheden? Hjernen har bestemt en del af ansvaret for, at kvinder og mænd kan drive hinanden til vanvid – på jobbet såvel som i familielivet. 

I dette underholdende og tankevækkende foredrag fortæller lektor i psykologi Ann-Elisabeth Knudsen i KulturCenter Skive om, hvordan vi med udgangspunkt i neurovidenskab kan forklare forskellen på mænd og kvinder. 

Vi kan ikke love, at du ikke bliver en smule provokeret, når Ann-Elisabeth Knudsen kortlægger forskellene i kvindehjerner og mandehjerner. Til gengæld vil vi gerne garantere, at lattermusklerne bliver motioneret, og at du vil nikke genkendende til flere af Ann-Elisabeth Knudsens pointer. Du får også svar på, hvordan kvinder og mænd på bedst mulig måde supplerer hinanden, og hvordan vi udnytter hjerneforskellene i samarbejdet mellem kønnene – både i hjemmet og på arbejdspladsen.

Med en baggrund som cand.mag. i dansk og psykologi har Ann-Elisabeth Knudsen specialiseret sig i kombinationen af neuropsykologi og hjerneforskning. Ann-Elisabeth Knudsen har skrevet en lang række bøger og holdt massevis af foredrag om hjernens udvikling og funktion. Derudover kender du måske Ann-Elisabeth Knudsen fra forskellige TV- og radioprogrammer, hvor hun jævnligt medvirker som ekspert

Opfordringen herfra er enkel: Invitér din kæreste, ægtefælle eller kollega af modsatte køn med til en aften med masser af gode grin. Vi glæder os til at se jer – og I kan forvente en herlig og indholdsrig aften.

Tilkøb en lækker menu
inden foredraget!

Find vej

KulturCenter Skive er beliggende Skyttevej 12-14, 7800 Skive

Parkering

KulturCenter Skive har 650 gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren ved Koncertsalen være åben.

Pausebar

Som noget nyt tilbyder vi nu også fri bar i pausen med øl, vand, vin og udvalgte drinks.
Herudover er der snacks på bordene og adgang til særskilte toiletter.
PauseBar foregår i Spar Nord Lounge.

Adgang til PauseBar skal købes i baren ved Koncertsalen inden showet starter.

Måske er du også interesseret i: