Dato flyttet

Annika Aakjær

Skive Theater
Køb billet

Antallet af gæster stiger hver gang, sangerinden Annika Aakjær optræder i Skive – og man skal ikke bruge lang tid i hendes musikalske selskab for at forstå hvorfor.

Gennem de seneste 10 år har Annika Aakjær opnået et ry som en fremragende dansk sangskriver, og som et led i sin turné med titlen ”Det Meste Tour 2021” kommer hun også til Skive Theater. 

At Annika Aakjær klæder den fine gamle teatersal ved vi allerede. Men denne gang bringer hun den helt up to date – og det sker vel og mærke uden brug af håndværkere… Det gør hun ved at tale og synge om et 2020, der ikke blev det år, hun regnede med – ligesom det ikke blev for nogen. 

Men Annika Aakjær ”omsatte” året med i første omgang en ny single, som er forløberen for et album, der kommer på gaden i år. En single om det 2020, som ramte Annika lige efter et svært breakup:

“Det var næsten til at grine af, og jeg åbnede bare mine arme og sagde: “Hello modgang my old friend”. Skæbnen vil bare mase mig til jorden, så jeg red med på en art ligegyldighedens bølge, og på toppen af den bølge skrev jeg den her sang. På mange måder er det en hyldest til den momentale ligegyldighed vi oplever for sjældent, men som er skyllet ind over os siden marts hvor alles liv er blevet disrupted. Alt er lige meget, alt er ”POP” (alt er pik og patter)”

Annika Aakjær er en stærk sanger, en solid komponist og en syleskarp, slagfærdig og selvudleverende tekstforfatter, der er vokset plade for plade. 

Vi kan se frem til en masse nye sange i teatersalen – og nogle af de gamle, som hun selv bedst kan li’.

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: