Bent Fabricius

Køb billet

HYLDEST TIL BENT FABRICIUS-BJERRE

Danmarks smukkeste koncertsale med den bedste akustik kommer i brug, når en lang række fremragende musikere i de første måneder af 2022 hylder den musikalske pioner Bent Fabricius-Bjerre, der døde den 28. juli 2020.

En turné har allerede givet tusindvis af danskere, herunder flere medlemmer af kongefamilien, et rørende og opløftende genbesøg af Fabricius-Bjerres folkekære bagkatalog. På grund af den massive opbakning gentages succesen altså i starten af 2022. 

Publikum får chance for at opleve musik fra Bent Fabricius-Bjerres lange og indholdsrige virke – og der bliver både plads til de mest kendte og elskede melodier, men også til de mere ukendte skatte. 

Musikken bliver leveret af Bent Fabricius-Bjerres nærmeste musikalske venner: 

Eddie Skoller, der var Bent Fabricius-Bjerres bedste ven, som vil synge numre live og fortælle historier om deres livslange venskab. 

Trine Pallesen, der har turneret med Bent Fabricius-Bjerre og orkestret ”De Græd” siden 2009. Trine Pallesen synger selv sange og sørger for at binde det hele sammen med små historier fra deres mangeårige musikalske venskab. 

Mundharpespilleren Mathias Heise, der betragtes som et af de største danske jazz-talenter herhjemme med bl.a. titlen som Verdensmester i 2013. 

David Springborg, der er guitarist fra orkestret ”De Græd”, som er det charmende lille orkester, Bent Fabricius-Bjerre tog med på landevejen, da han i 90’erne for alvor tog flyglet under armen og begyndte at spille koncerter.

Og endelig er der kontrabassisten Matthias Petri, der er et af de helt store talenter fra den yngre generation af danske jazzmusikere, der binder det hele sammen med sit bundmusikalske og humørfyldte spil.

Der er således lagt op til en storslået aften i den smukke koncertsal, Spar Nord Salen, i KulturCenter Skive.

Tilkøb lækker 3 retters menu inden koncerten!

Find vej

KulturCenter Skive er beliggende Skyttevej 12-14, 7800 Skive

Parkering

KulturCenter Skive har 650 gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Garderoben koster 20 kr. og lukker 30 min. efter endt arrangement.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren ved Koncertsalen være åben.

Pausebar

Som noget nyt tilbyder vi nu også fri bar i pausen med øl, vand, vin og udvalgte drinks.
Herudover er der snacks på bordene og adgang til særskilte toiletter.
PauseBar foregår i Spar Nord Lounge.

Adgang til PauseBar skal købes i baren ved Koncertsalen inden showet starter.

Måske er du også interesseret i: