Billy Cross

Skive Theater
Køb billet

Back to basics

I de senere år har vi især oplevet amerikanskfødte Billy Cross på scenerne i Skive sammen med Jimmy Colding og ”Kongen af Ribe” med trioen Everybody’s Talking. 

Men denne gang kommer sangeren og musikeren alene og med sit eget band til Skive Theater – og det store spørgsmål er naturligvis:

Hvad får en mand på snart 74 år til at fortsætte med at spille koncerter?

Billy Cross har spillet rock’n’roll siden han var 13 år, skrevet sange, der har solgt millioner i Danmark, Amerika og England, og egentlig oplevet nok til at sætte sig tilbage og nyde sit velfortjente otium, men tager i stedet på (endnu) en Danmarks-turné.

Kodeordet er glæde – spilleglæde. Og lysten til at tage det hele lidt tilbage til det simple rocksetup. Back to basics.

Siden Billy Cross kom til Danmark i 1979, har kendetegnet været spilleglæde og professionalisme. Og med Billy Cross Band – der har spillet tusindvis af koncerter i to årtier – leveres den ægte vare: 100 procent uforfalsket Rock’n roll!

Billy Cross Band er klar til at gøre det, de er absolut bedst til – øse ud af spilleglæden og levere en stor koncertoplevelse i den smukke, gamle sal i Skive Theater.

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: