Carl Emil Petersen & Band

Skive Theater
Køb billet

Det er 10 år siden, at Carl Emil Petersen først brød igennem sammen med Ulige Numre. I et helt årti har han haft sin plads på den danske scene som rocksanger, storbypoet og sangskriver for sin generation af unge. 

Nu er han på vej til Skive Theater for at give en koncert, som mange har ventet på.

Carl Emil Petersen og Ulige Numre genstartede den dansksprogede rockbølge med nyklassikeren ”København”. Sangen beskrev ungdommen i og kærligheden til hovedstaden i et personligt og poetisk tekstunivers. Forventningerne til Carl Emil og bandet blev enorme, sammenligningerne med de store sangskrivere herhjemme stod i kø. 

Carl Emil Petersen modtog som den yngste sangskriver nogensinde statens treårige arbejdslegat med blot fem sange på CV’et – og det blev til adskillige priser for Ulige Numre, som mange var begejstrede for.

Det vakte derfor forbløffelse, da Carl Emil Petersen opløste Ulige Numre på toppen i 2016 for at fortsætte karrieren i eget navn. Det viste sig dog hurtigt, at Carl Emil Petersen som solist med lethed bevarede sin position på den danske stjernehimmel.

Med sin karakteristiske, lyse, drengede stemme, har Carl Emil Petersen nu i et årti forført danskerne, og det bliver helt sikkert også en enestående 10-års jubilæumskoncert, der venter publikum. For som anmelderne ofte har skrevet om Carl Emil Petersens koncerter, så er han ydmyg, ægte og nærværende og formår at ramme sit publikum lige i hjertet. Som poetisk musiker er han en legende. 

Vi er overbeviste om, at Carl Emil Petersen kommer til at gøre det aldeles fremragende i de smukke og intime rammer i Skive Theater.

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: