Carpark North

KulturCenter Skive, Spar Nord Salen
Køb billet

Det er hele seks år siden Carpark North senest har udgivet et album. Lysten til at kaste sig over et samlet værk var blot var en slumrende kæmpe, for nu rejser den danske rock-gigant sig på ny.

Bag lukkede døre og vinduer i et fuldstændig lydisoleret studie midt på altid summende Christianshavn i kongens København, brager Carpark North i disse dage ny musik ud af instrumenterne og ned i mixerpulten. Og nu deler de danske rock-giganter endelig første udspil fra hvad der i 2024 bliver Carpark Norths 6. album.

Carpark North har altid været lige så hårdtslående, som de har været melodisk træfsikre. Faktisk har Lau Højen (sang/guitar), Søren Balsner (bas) og Morten Thorhauge (trommer) aldrig lagt skjul på, at de elsker poppen lige så højt, som de elsker deres rødder i rockmusikken – og alt der imellem – som har gjort Carpark North til sin helt egen på den danske musikscene gennem mere end 20 år. 

Og selvom det er seks år siden det himmelstræbende ’HOPE’-album i 2017 har trioen alt andet end hvilet på laurbærrene. Singler som ’Moments’, ’Hopefully We’ll Never Know’ og Danmarks officielle OL-sang med DR Pigekoret, ’Vi Kommer Alle Et Sted Fra’, vidner om en spillevende trio der næppe mister pusten.  Carpark North har også markeret sig med udsolgte turnéer, i koncert-koncept på tour med Danmarks Underholdnings Orkester og naturligvis været at finde på landets absolut største festivalscener med udødelige hits som ’Human’, ’Shall We Be Grateful’, ’Save Me From Myself’, ’32’ og ’Transparent & Glasslike’. 

Faktum er, at det nye Carpark-album vil se dagens lys i 2024 med ’If I Were Your King’som første single 6. oktober, hvor billetterne til en landsdækkende Carpark North Live 2024 forårstour også går i salg!

Nyd lækker tre-retters menu
inden koncerten

Forret anrettet på tallerken:
Carpaccio med marineret friséesalat, basilikumpesto, sorte oliven, artiskokker og høvlet vesterhavsost. Groft brød, smør og tapanade.

Hovedret på tallerken:
Perlehønebryst fyldt med soufflé anrettet på ristede beder og svampemousse. Hertil Pommes Anna samt persillecreme.

Dessert på tallerken:
Variation af hvid og mørk chokolade med frisk sorbet og syltede frugter.

Kr. 368,-

Menuen serveres kl. 17.30.
Har du spørgsmål kan du ringe på tlf.: 7070 1464
eller skrive en mail til: info@kcskive.dk

Find vej

KulturCenter Skive er beliggende Skyttevej 12-14, 7800 Skive

Parkering

KulturCenter Skive har 650 gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Billetter til arrangementer i vinterhalvåret (15/9-15/4) er automatisk blevet pålagt et garderobegebyr på 15 kr., så du uden yderligere betaling kan benytte vores bemandede garderobe.

Garderoben lukker 30 min. efter endt arrangement, og er herefter på eget ansvar.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren ved Koncertsalen være åben.

Pausebar

Som noget nyt tilbyder vi nu også fri bar i pausen med øl, vand, vin og udvalgte drinks.
Herudover er der snacks på bordene og adgang til særskilte toiletter.
PauseBar foregår i Spar Nord Lounge.

Adgang til PauseBar skal købes i baren ved Koncertsalen inden showet starter.

Måske er du også interesseret i: