Carsten Bang

Skive Theater
Køb billet

En af dansk komiks sværvægtere – Carsten Bang – er tilbage med et nyt onemanshow, sit sjette i rækken – og det kan man naturligvis opleve på Skive Theater.

Lighederne mellem en klassisk punker og komiker Carsten Bang er forsvindende små. Der var nok en enkelt vild episode eller to under Bangs opvækst i Kjellerup, men rigtig punker blev han aldrig. Men graver man dybere, er der faktisk tre ligheder, der gør, at man med lidt god vilje kan putte Bang ind i punken:

Carsten Bang har været en del af dansk stand-up siden den spæde begyndelse i 1991. Knap 30 år senere har han en lang og imponerende karriere og succesfulde soloshows i bagagen. Og det er på trods af, at han aldrig har haft et mål eller noget bestemt, han vil opnå. Nærmere en: ‘Hey-Ho-Let’s-Go’-mentalitet – Lighed nr. 1!

Den enkle glæde og den rå energi i stand-up er ret punket.
”Mange punkbands opstod ved at de så et andet band – så hvor nemt det var – og lavede så deres eget band. Jeg så nogen lave stand-up – så hvor nemt de fik det til at se ud – og trådte så selv op på scenen. For at få mit drug; grinet!” siger han. – Lighed nr. 2!

Ingen skulle fortælle punkerne hvad der var rigtigt og forkert. Det skulle de nok selv finde ud af. Lighed nummer 3! 

Carsten Bang repræsenterer i dag intelligent og underfundig stand-up fra højeste hylde, med masser af selvironi og skarpe punchlines.

Vi kan glæde os til en festlig aften, hvor Carsten Bang skærer helt ind til benet, skruer ned for reglerne, op for de enkle skarpe jokes – og ligesom punkerne, giver finger til regler og strukturer.

Det sker med et show i Skive Theater, hvor det eneste Bang leder efter er sit ”drug” – den rå, rene latter fra publikum.

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: