Chippendales 2024

Chippendales

KulturCenter Skive, Spar Nord Salen
Køb billet

Direkte fra Las Vegas er legendariske og prisvindende Chippendales klar til at bringe Europas scener op på kogepunktet med deres nye tour, hvor de besøger både København, Aalborg, Skive, Esbjerg, Ringsted og Herning næste år.

Endelig! Chippendales er tilbage med deres første tour i Europa siden pandemien, og den verdensberømte trup er mere end klar til at ”party, please and tease” deres mange fans. Publikum skal forberede sig på et sexet og storslået show med nye numre, musik, koreografi og akrobatik, i hvad der uden tvivl bliver et af de mest provokerende og efterspurgte liveshows i 2024.

“We are thrilled to hit the road once again with our all-new bigger, better and bawdier production.”– Danielle Pearson, Chippendales Production Tour Manager

Årligt køber mere end 2 millioner fans billetter til at opleve Chippendales live, og det ikoniske ensemble har de sidste fire årtier været et berømt fænomen indenfor amerikansk popkultur. Siden 1979 har de forført med deres verdensklasse shows, hvor de skaber den perfekte balance mellem legesyg sexappel og smagfulde drillerier på kanten, leveret af yderst veltrænede mænd med glimt i øjet – hvilket har skabt ekstase på det meste af kloden.

Chippendales består på nuværende tidspunkt af 20 medlemmer, hvor den ene halvdel tager sig af deres massivt succesfulde residency på Rio All-Suite Hotel & Casino i Las Vegas, og den anden halvdel får europæerne den udsøgte fornøjelse af at opleve på Welcome to the Chippendales Tour.

Chippendales har tidligere imponeret med deres populære shows i Danmark, hvor de gennem årene har sunget og danset sig ind i publikums hjerter, og gang på gang har optrådt for fyldte og euforiske sale. Næste år gentager de succesen med deres nye show, som kan opleves i seks danske byer.

Tapas Chefstable

Tilkøb tapasbuffet
inkl. vin ad libitum

Jakobs idéer, kreative tilberedninger og smagsoplevelser med
f.eks. fisk, skaldyr, charcuteri, oste, samt desserter.
Hertil serveres diverse brød samt tapenader og smør.

kr. 425,-

Menuen serveres kl. 18.00-19.30.
Har du spørgsmål kan du ringe på tlf.: 7070 1464
eller skrive en mail til: info@kcskive.dk

Find vej

KulturCenter Skive er beliggende Skyttevej 12-14, 7800 Skive

Parkering

KulturCenter Skive har 650 gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Billetter til arrangementer i vinterhalvåret (15/9-15/4) er automatisk blevet pålagt et garderobegebyr på 15 kr., så du uden yderligere betaling kan benytte vores bemandede garderobe.

Garderoben lukker 30 min. efter endt arrangement, og er herefter på eget ansvar.

Bar

Før og efter alle show vil baren ved Koncertsalen være åben.

Pausebar

Som noget nyt tilbyder vi nu også fri bar i pausen med øl, vand, vin og udvalgte drinks.
Herudover er der snacks på bordene og adgang til særskilte toiletter.
PauseBar foregår i Spar Nord Lounge.

Adgang til PauseBar skal købes i baren ved Koncertsalen inden showet starter.

Måske er du også interesseret i: