Chris MacDonald

KulturCenter Skive, Spar Nord Salen
Køb billet

Op ad bakke – eller?

Vi vil gerne have, at vores gæster føler sig berigede, inspirerede, klogere og går hjem i eftertænksomhed – og det gør heller ikke noget, hvis lattermusklerne bliver rørt. 

Det overlader vi trygt til Chris MacDonald.

Han er uddannet human fysiolog og samtidig en af landets mest erfarne foredragsholdere. Med en billet i hånden får du derfor en fantastisk cocktail af både underholdning i verdensklasse og masser af videnskabeligt input fra øverste hylde.

Mange oplever det som om, at vi lever i en tid, hvor vi nemt får det indtryk, at det hele er lidt op ad bakke. Men der er faktisk rigtig god grund til optimisme! 

Det kræver blot, at vi bliver enige om, at der er nogle enkelte helt fundamentale ting i vores liv, som ikke er til forhandling! Chris MacDonald sætter med sin unikke evne til at kombinere humor, inspiration og solid videnskab, fokus på netop de fundamentale behov, som ikke er til forhandling. I hvert fald ikke hvis vi vil øge sandsynligheden for motivation og trivsel. To ord og koncepter, som ikke må ende i skammekrogen.

”Det handler ikke om at have det godt hele tiden, men at øge sandsynligheden for at have det godt,” siger Chris MacDonald.

Tilkøb en lækker menu inden foredraget

Find vej

KulturCenter Skive er beliggende Skyttevej 12-14, 7800 Skive

Parkering

KulturCenter Skive har 650 gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren ved Koncertsalen være åben.

Pausebar

Som noget nyt tilbyder vi nu også fri bar i pausen med øl, vand, vin og udvalgte drinks.
Herudover er der snacks på bordene og adgang til særskilte toiletter.
PauseBar foregår i Spar Nord Lounge.

Adgang til PauseBar skal købes i baren ved Koncertsalen inden showet starter.

Måske er du også interesseret i: