Dobbeltkoncert med Christopher og Jimilian

KulturCenter Skive, gårdhaven
Køb billet

Popnavne af de helt store lyser op på én af de sidste sommeraftener, når Christopher lørdag den 28. august giver koncert i gårdhaven ved KulturCenter Skive.

Vælter regnen ned, er der ingen grund til at lade sig opsluge af sofaen derhjemme. Skulle det gå så galt, flyttes koncerten indendørs i KulturCenter Skive, og uanset hvor koncerten finder sted, bliver den siddende.

Aftenen indledes med et stort talent, som vi for første gang kan opleve live i Skive: Det top-akutelle teenage-idol Jimilian.

Hans seneste udgivelser er gået direkte ind som top #50 på Spotify i Danmark med imponerende streamingtal – ”Monte Carlo”, ”Typisk mig” og senest ”Smid Tøjet”. Herpå gæstes han af flere prominente danske navne, og nu er den unge musiker klar til at indtage spillestederne. 

Med mere end 100 millioner views på YouTube og Spotify og tusindvis af følgere på de sociale medier er Jimilian utvivlsomt en stjerne af de helt store i Danmark. 

Han har bl.a. vundet priser som “Best Danish Act” ved MTV Europe Music Awards i 2013 og ”Danmarks Favorit Stjerne” ved Nickelodeon Kids Choice Awards i 2014.

Jimilian er vokset fra barnestjerne til en cementeret del af den danske musikscene, og når Jimilian i højenergisk stil indtager scenen, er der for alvor dømt fest. 

Det er også en imponerende energi, som Christopher er kendt for. Dertil skal lægges en muskuløs vokal, der har vundet indpas på festivaler, i radioen og i anmeldernes hjerter. 

Det er ikke for meget at betegne Christopher er et popikon af ypperste kaliber, og han har altid været en velkommen gæst på scenerne på Skive-egnen.

Siden Christopher i 2012 udgav sit første album ”Colours” med hitsingler som ”Nothing in Common”, ”Against the Odds” og titelnummeret ”Colours” har han været med til at definere det danske musiklandskab – både som sangskriver og studieartist.

Mest af alt er han kendt som en stærk scenekunstner, der lægger sit publikum ned med et brag af en energiudladning.

Gennem årene har vi ikke blot fulgt en kunstner i konstant udvikling. Vi har også set et ungt talent træde ind i voksenlivet med stil – en transformation, som vi har fulgt på nært hold gennem sangerens personlige tekstunivers.

Christopher er gang på gang blevet anerkendt for en stålsat energi, som smitter helt ned til de bagerste rækker. Der er dømt uhøjtidelighed, ærlighed og en rendyrket eksplosion af energi, når popikonet indtager scenen.

Derfor kan du godt glæde dig til en stor aften i sensommeren, hvor der ikke alene er garanti for en fremragende og veloplagt musiker. 

Vi sørger også for en tryg oplevelse af koncerten for alle vores mange gæster.

Tilkøb en lækker 3-retters menu inden koncerten!

Find vej

KulturCenter Skive er beliggende Skyttevej 12-14, 7800 Skive

Parkering

KulturCenter Skive har 650 gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren ved Koncertsalen være åben.

Pausebar

Som noget nyt tilbyder vi nu også fri bar i pausen med øl, vand, vin og udvalgte drinks.
Herudover er der snacks på bordene og adgang til særskilte toiletter.
PauseBar foregår i Spar Nord Lounge.

Adgang til PauseBar skal købes i baren ved Koncertsalen inden showet starter.

Måske er du også interesseret i: