Claus Hempler

Skive Theater
Køb billet

Musikeren Claus Hempler husker mange af os fra de sene 80’ere, da han var med til at stifte bandet Fielfraz, som stod bag tre studiealbums.

Da bandet gik i opløsning slutningen af 1990’erne, fortsatte Claus Hempler som solist. Det seneste udspil, ”Kuffert fuld af mursten”, er ni dansksprogede sange skrevet og sunget af musikeren, gennem hvilke han griller sig selv og gør status på tilværelsen i slutningen af fyrrerne.

Dem kan vi høre, når Claus Hempler besøger Skive Theater. 

Det gør han med et stort glimt i øjet og skyder dermed myten om den alvorlige crooner i sænk og minder lytteren om, at en lille snert af selvironi klæder de fleste.

For første gang i mange år har Claus Hempler haft en klar følelse af, at et projekt uanset hvad skulle gennemføres. Her kom lyden af noget, han ikke havde hørt eller lavet før.

Det var følelsen af at være på opdagelse ligesom i karrierens start, hvor han sad på drengeværelset på Fyn og skrev sange for første gang. Hvor arbejdet var sjovt fra start til slut. Han fortæller om processen:

”I løbet af en måned havde jeg skrevet 17 sange. Det kom helt ubesværet. Jeg kunne fra start se, at jeg havde fat i noget med det danske sprog. Sådan er det, når man selv bliver fascineret af det, man laver. Jeg blev nysgerrig. Hvad bliver næste linje mon? Hold kæft hvor var det sjovt! Det er længe siden, jeg har haft det sådan,”

Det nye album er produceret af Mahler & Bir (Lars Skjærbæk og Christoffer Møller), som begge har spillet med og produceret for en lang række danske musikere.

Det er erfarne folk, og tilgangen har været, at hvis der var en god sang, så skulle den på bordet og indspilles uden for meget snak.

De fleste dage startede med, at en sang blev taget op, idéer blev sat i gang, og når dagen var omme, var sangen indspillet. 

Nu kan vi komme til at høre sangene live i Skive Theater – og det er der mange af os, der glæder os til. 

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: