Coldplace (UK)

Coldplace (UK)

Skive Theater
Køb billet

Vi er glade for at kunne byde engelske Coldplace velkommen til Skive for sjette gang! 

Coldplace er verdens største og suverænt bedste Coldplay-tributeband! De er anerkendt og anbefalet af Coldplay selv, som det eneste tribute band i verden! I et fantastisk show af lyd og lys, der kommer skræmmende tæt på originalen, leverer Coldplace den ultimative fan-oplevelse, som har henrykket publikum og anmeldere over hele verden gennem 15 år.

Også Coldplay selv er faldet pladask for Coldplace, og bandets manager og kreative leder, Phil Harvey, har rost Coldplace i høje vendinger; ”Thank’s for flying the Coldplay-flag. Coldplace are pure quality”. I 2020 fik Coldplace den store ære at få lov at medvirke i Coldplay-musikvideoen til “Cry, Cry, Cry”, hvilket endnu engang viste det tætte bånd mellem originalerne og Coldplace! Glem alt om halvgode danske kopier – Coldplace optræder i hele verden med det rigtige bands velsignelse og anbefaling, og de har sågar været med i en af Coldplay’s officielle musikvideoer!

Coldplace har været hovednavn på adskillige festivaler og delt scene med bands som Mumford & SonsKT TunstallBob GeldofKaiser Chiefs og Ringo Starr! De har spillet ca. 1500 shows i over 50 lande globalt, og de er med tiden blevet et fænomen, der udsælger både små og store spillesteder planeten over!

Deres opskrift på succes er både simpel og genial. Hver eneste gang Coldplay tager på en ny turné, laver Coldplace en minutiøs gengivelse af sceneshowet, der kan skaleres efter sceners størrelse. Målet er, at showet kommer så tæt på originalen som overhovedet muligt – både i lyd og udseende!  Et stort, flot og vellydende show – en Coldplay-oplevelse af fans for fans!

Gå ikke glip af enestående Coldplace, når de rammer Skive Theater 1. november 2024!


Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Der er gratis garderobe i foyeren. Garderoben er på eget ansvar.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: