Cool Sweetness Sextet

Cool Sweetness Sextet

Skive Theater
Køb billet

Jazzen har mange forskellige stilarter. Denne aftens koncert præsenterer en af dem, nemlig cool jazz, som den lød på den amerikanske vestkyst i 1950érne. Sekstetten spiller genren med særlig dansk tone indeholdende lune og spilleglæde. Det huskes fra musikernes seneste besøg i Skive Jazzklub i 2012.

Den amerikanske westcoatstil er en frisk, swingende genre, som saxofonisten Gerry Mulligan, saxofonisten Art Pepper og trompetisten Chet Baker spillede den i Californien og omegn. Stan Getz kan også nævnes i denne sammenhæng. Aftenens gruppe spiller den i en raffineret og opdateret udgave, som man også kan høre den på CDén ”Shoehorn Shuffle” fra 2222. En udgivelse gruppen høstede megen anerkendelse for.

Sextetten ledes af trombonisten Anders Jacobsen, som også indgår i mange andre konstellationer. Mårten Lundgren er med på trompet. Han har tidligere været medlem af DR Big Band og endvidere besøgt vores klub med egen kvartet. Og det med succes. Jens Søndergaard på saxofon er i sit spil meget inspireret af Art Pepper, hvis musik han har udgivet på et album, der er præget af stor spilleglæde og veloplagthed. Rytmegruppen er i de bedste hænder hos Pelle von Bylow på guitar, Ole Sipper på bas og Rasmus Lund på trommer.

En aften for jazznydere.

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Der er gratis garderobe i foyeren. Garderoben er på eget ansvar.

Bar

Før og efter alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: