Definitely Oasis

Definitely Oasis (UK) 

Skive Theater
Køb billet

Er du klar på den ultimative Oasis-oplevelse, leveret af verdens mest respekterede Oasistributeband?

Definitely Oasis garanter den vildeste rock-fest, der bringer dig direkte tilbage til Britpoppens storhedstid, med de mange udødelige hits som: ”Wonderwall”, ”Don’t Look Back In Anger”, ”Champagne Supernova”, ”Rock’n’Roll Star”, ”Live forever” og mange flere!

Men det er ikke kun musikken, der er autentisk. Definitely Oasis er kommer fra det samme miljø som Liam & Noel Gallagher, og de bringer den ægte engelske attitude og rå energi direkte til scenen. Med en passion for Oasis og en kompromisløs tilgang til deres liveoptrædener, er bandet kendt for at levere en performance, der går ud over publikums forventninger.

Der er ingen tvivl om bandets popularitet og anerkendelse. Med udsolgte koncerter på prestigefyldte steder som Barrowland Ballroom, O2 Academy Islington, og O2 Academy Glasgow, har Definitely Oasis cementeret deres status som det førende Oasis-tributeband. Deres succes er ikke begrænset til Storbritannien; de har erobret hjerter over hele Europa, Mellemøsten og Australien med deres enestående liveoptrædener.

Så træd ind i en verden af musikalsk nostalgi og uovertruffen live-energi med Definitely Oasis i Skive Theater torsdag 3. april 2025 kl. 20.00 …

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Der er gratis garderobe i foyeren. Garderoben er på eget ansvar.

Bar

Før og efter alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: