Dobbeltkoncert med Poul Krebs & Dorthe Gerlach

KulturCenter Skive, Gårdhaven
Køb billet

Dorthe Gerlach og Poul Krebs i gårdhaven i KulturCenter Skive fredag den 27. august bliver en helt særlig aften.

Det skyldes, at man kan opleve to af de helt store danske singersongwriters spille ikke alene mange egne numre, men også spille enkelte sammen. 

Vi er faktisk klar til at love en aften, hvor glæden og oplevelsen ved livemusik er i højsædet – og heller ikke vejret behøver vores gæster frygte.

Bliver det meget dårligt, flyttes koncerten indenfor – og ingen behøver frygte fredagstrætheden, for koncerten bliver hyggelig – og siddende.

”En af dansk poprocks bedste iagttagere”, har BT kaldt Poul Krebs. Jyllands-Posten har skrevet om ” …en troværdig og ligefrem kunstner i særklasse” – mens Gaffa har karakteriseret Poul Krebs som ”en ualmindeligt kultiveret musiker, der presser sig selv til det yderste for at give publikum en oplevelse, de aldrig glemmer.”

Gennem karrieren har Poul Krebs altid været leveringsdygtig i både underfundige og skæve historier, fra den rejse igennem livet, der i hans tilfælde ikke altid er gået af den lige vej. En rejse der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære kunstnere – og som undervejs har udmøntet sig i albums som ”Små Sensationer”, ”Kosmorama”, ”Forbandede Vidunderlige Tøs”, ”Fri Som Et Forår”, ”Morgendagens Tåber”, ”På En God Dag”, ”Asfalt og senest ”Maleren og delfinerne på bugten”.

Det nye udspil gik direkte ind som nummer 1 på listen over de mest solgte udgivelser i Danmark – og blev af BT kaldt for ”Et af Krebs’ bedste album”. 

Poul Krebs har i løbet af sin lange karriere skrevet langt over 500 sange, har spillet mere end 1000 koncerter og har efterhånden udgivet 24 albums (alt iberegnet), tilsammen solgt i langt over én million eksemplarer.

I Dorthe Gerlachs stemme gemmer der tusindvis af historier, som hun sjældent fortæller på præcis samme måde. Med en enestående klang og et ukueligt nærvær, formår hun altid at give en musikalsk oplevelse af dimensioner.

Det er både stemningsfyldt og nærværende, når Dorthe Gerlach som soloartist spiller op til dans fra sit helt eget ståsted. Her finder du det stille og sårbare – men også det storladende og spektakulære. Alt sammen udført på det mest formfuldendte danske sprog.

I et univers af halvelektronisk melankopop leverer den karismatiske og sympatiske sangerinde altid en energisk og tryllebindende optræden, som sætter sig fast i baghovedet og bliver i dagevis. Med en jordbunden og humoristisk jargon er Dorthe Gerlach en ærlig historiefortæller, som ikke er bange for at give noget af sig selv i mødet med musikken og sit publikum.

I mere end 20 år har Dorthe Gerlach udgjort den ene halvdel af den ambitiøse duo Hush, som er leveringsdygtige i eftertænksomt og nærværende country-pop.

Tilkøb en lækker 3-retters menu inden koncerten!

Find vej

KulturCenter Skive er beliggende Skyttevej 12-14, 7800 Skive

Parkering

KulturCenter Skive har 650 gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren ved Koncertsalen være åben.

Pausebar

Som noget nyt tilbyder vi nu også fri bar i pausen med øl, vand, vin og udvalgte drinks.
Herudover er der snacks på bordene og adgang til særskilte toiletter.
PauseBar foregår i Spar Nord Lounge.

Adgang til PauseBar skal købes i baren ved Koncertsalen inden showet starter.

Måske er du også interesseret i: