Dodo & The Dodos

KulturCenter Skive, Spar Nord Salen
Køb billet

De blev dannet i 1986 og hittede med poprock i dansk radio i 1980’erne – og de fleste har mindst et omkvæd, de kan synge med på.

Forsangerinden Dodo Gad indspillede også den legendariske fodboldslagsang “Re-sepp-ten” til VM i fodbold 1986 med fodboldlandsholdet, hvor Steen Christiansen (keyboards, guitar) var programmør og studiemusiker og Anders Valbro (guitar) og Jens Rud (vokal) studieteknikere. 12 år senere indspillede Dodo Gad atter en sang til en slutrunde (“Vi vil ha’ sejren i land”), som ikke blev en lige så stor succes, men dog er blevet en klassiker. 

Dodo & The Dodos udgav i perioden 1987–1992 seks studiealbum, og bandet er stadigvæk et populært live-band. Forårets akustiske tur med titlen “Tættere Sammen” er fortællingen om et musikalsk sammenhold som har varet næsten 40 år.

Aftenen i Skive byder på såvel et kig ind i deres fælleshistorie, men også ord for den umiddelbare samhørighed, der kan opstå mellem publikum og musik, når Dodo’erne byder op til sang, sjov, og stille lytning.

De spiller selvfølgelig alle deres mest elskede numre som “Giv mig hvad du har “, “Vågner i Natten”, “Sømand af Verden” og “Pigen med det røde hår”. Setlisten vil også rumme numre de ellers aldrig spiller på de store scener.

Tilkøb en lækker 3-retters menu inden koncerten!

Find vej

KulturCenter Skive er beliggende Skyttevej 12-14, 7800 Skive

Parkering

KulturCenter Skive har 650 gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Garderoben koster 20 kr. og lukker 30 min. efter endt arrangement.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren ved Koncertsalen være åben.

Pausebar

Som noget nyt tilbyder vi nu også fri bar i pausen med øl, vand, vin og udvalgte drinks.
Herudover er der snacks på bordene og adgang til særskilte toiletter.
PauseBar foregår i Spar Nord Lounge.

Adgang til PauseBar skal købes i baren ved Koncertsalen inden showet starter.

Måske er du også interesseret i: