Elhøj & Kirckhoff

Skive Theater
Køb billet

På eventyr

Afsidesliggende steder rundt om i verden, helt forladte steder herhjemme, steder som man som turist bør holde sig langt væk fra – eller uventede steder bare lige rundt om hjørnet… Eventyret venter derude, og det har altid fascineret eventyrduoen Elhøj & Kirckhoff – med fornavnene henholdsvis Jan og Morten.

De har i flere år fundet og fotograferet de mest fantastiske, forladte steder – både herhjemme og i udlandet – og udgivet anmelderroste bøger med fascinerende fotos fra de mange rejser. De har besøgt steder i verden, som alle turister anbefales at holde sig langt væk fra – i deres konstante jagt efter den eventyrlige oplevelse – alt vist i TV-programserierne Nul stjerner på DR.

Altid i øjenhøjde med de personer, de måtte møde – og evigt nysgerrige på det uventede og helt ukendte. Alt skal prøves, og nej tak er ikke et svar!

I deres nye foredrag På eventyr! beretter de to globetrottere og eventyrere Jan Elhøj og Morten Kirckhoff om de vildeste røverhistorier fra verdens mest forladte steder og helt håbløse turistattraktioner.

Med finurlig humor og stor indlevelsesevne fortæller de om deres store fascination af eventyret, hvordan de finder de mange spektakulære steder, hvad der driver dem og om deres tanker bag de mange opdagelser.

Tag med  Jan Elhøj og Morten Kirckhoff” På eventyr” i Skive Theater.

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: