Ellen Andersson

Ellen Andersson Kvartet

Skive Theater
Køb billet

Gensyn og genhør gælder for aftenens koncert for alle fire musikere har tidligere gæstet klubben med bravour. Derfor er det spændende at kunne konstatere, hvor langt de er nået i deres musikalske udvikling siden 2019.

Den svenske sangerinde Ellen Andersson har på rekordtid markeret sig som et af de største navne på den svenske jazzscene. Hun har af den grund vundet mange prestigefyldte priser i broderlandet. Hendes sangstil er bemærkelsesværdig i form af sikker tekstformidling, fortolkning af melodier og improvisation, hvor hun lader alvor og tradition møde leg og nutid i det amerikanske katalog af jazzklassikere.

Heine Hansen er en meget elegant pianist, der med flydende og legende lethed indgår i et swingende samspil med de øvrige musikere. Han mestrer også kunsten at give en iørefaldende solo, når den finder sin rette plads i samspillet.

Bassisten Thomas Fonnesbæk er en meget eftertragtet musiker og har af den grund indgået i et hav af konstellationer af bands. Det er meget forståeligt, når man hører hans sprudlende, swingende og afstemte spil. Det træder tydeligt frem, hvad enten det drejer sig om duospil eller større sammenhænge.

På trods af sin unge alder er trommeslageren Andreas Svendsen snart en gammel kending for vort publikum, der begejstret værdsætter hans fortræffelige spil. Hans færdigheder med stikkerne er præget af veloplagthed og skarp opmærksomhed rettet mod kvartettens samlede musikalske udtryk. 

En aften med uimodståelig jazz.

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Der er gratis garderobe i foyeren. Garderoben er på eget ansvar.

Bar

Før og efter alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: