Esben Just

Skive Theater
Køb billet

ESBEN JUST OG ET BRÆNDENDE PIANO

Danske Esben Just er som et sprudlende festfyrværkeri på en scene, og efter flere års corona-kaos selvantænder han sit klaver i Skive Theater.

Resultatet bliver magisk og farverigt, når Esben Just sparker opsparet energi og løssluppenhed fra direkte i hovedet på sit forsvarsløse publikum med ”Just on Fire”.

Sammen med Esben Just veksler vi selvmedlidenheden, navlepilleriet og narcissistisk adfærd til ild i håret – og resten i klaveret. 

Esben Just lover at give de rytmiske boller et solidt spark og få os sikkert op på hesten igen, som verden så ud, dengang den eneste Corona vi kendte til, var noget gyldenbrunt væske fra Mexico med 4,5% alkohol.

Oplev Esben Just sætte ild til alle de dårlige minder, og lad varmen fra netop disse flammer, give dig røde kinder af begejstring og fornyet energi: 

Gennem det rockede og det, der swinger, lægger Esben Justs nye soloshow vægt på det umiddelbare og giver publikum lyst til at lade paraderne falde, klappe i takt og synge med på det, der byder sig. 

”Just On Fire” smages desuden til med Esben Justs utæmmelige lyst til at underholde under mottoet: Lad aldrig sandheden stå i vejen for en god historie! Så belav dig på skarpe observationer fra hverdagen, saftige fortællinger fra landevejen – alt sammen garneret med flødeskum og en lille skarp i kaffen. 

Intet emne er for småt til ikke at blive blæst ud af proportioner. Intet menneske er for stort til ikke at blive gjort grin med. Hånden på hjertet, savner du også gnisterne fra musikken, der sætter dig i brand?

Så bør du ikke gå glip af Esben Justs ”Just on Fire”.

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Der er gratis garderobe i foyeren. Garderoben er på eget ansvar.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: