Folkeklubben

KulturCenter Skive, Spar Nord Salen
Køb billet

Flere gange har de været i Skive Theater. Men nu er det nødvendigt med koncertsalen i KulturCenter Skive, når Folkeklubben atter lægger vejen forbi Skive.

Folkeklubben udsendte i november i fjor deres femte album ’Børn Af Den Tabte Tid’ – opfølgeren til den kritikerroste ’Sort Tulipan’ som ved udgivelsen i 2018 indtog en 1. plads på albumhitlisten over samlet fysisk salg i Danmark. Den nye plade behandler tiden som faktor – og om at vide, at hvis du virkelig se frem, må du se dig tilbage.

I 2021 drager Folkeklubben, efter en historisk lang koncertpause, atter på en landsdækkende tour for at præsentere de nye sange såvel som det efterhånden omfangsrige bagkatalog.

Gruppen er kendt for at servere et brag af en koncert, og publikum elsker dem. Folkeklubben har over de seneste 10 år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveorkestre. 

Når trioen igen stævner ud for at give koncert, er det med deres seneste album ”Børn af den tabte tid i ryggen”. Og med et bagkatalog, der tæller hits som ”Fedterøv”, ”Flammende hjerter”, ”Danmarksfilm” og ”Men ikke endnu en vinter” – samt 12 nye sange på det seneste udspil – er der lagt op til et poetisk rockbrag.

At forestille sig, at de tre medlemmer i Folkeklubben er børn af en helt anden tid er, ifølge bandet, en vild tanke:

”Når vi kigger på vores opvækst i 80’erne på billeder eller ser klip fra datidens tv virker det som et fjernt og ukendt Truman-show. Det er godt lavet, men det har intet med i dag at gøre. Og dog er det en del af os. Vi er børn af den tabte tid,” lyder det fra Kjartan Arngrim, Rasmus Jusjong og Rasmus Dall, der tilsammen udgør Folkeklubben.

Og netop tiden – i det indre liv, i historien og i samfundslivet – er omdrejningspunktet på det nye udspil. Pladen er skrevet ud fra devisen om, at verden som du kender den, før du ved af det, er væk og borte for altid. Som de skibe, der forliser uden at efterlade andre spor end falmede billeder.

Med dette femte album er Folkeklubben klar til at møde verden, hvordan end den har tænkt sig at tage sig ud. Klar til at udsende sit 5. album på 10 år. Klar til at spille for hvem og hvor det er muligt, når bandet atter tager på landevejen i 2021. For netop det er Folkeklubbens DNA, og således synes titelsangens afslutningsreplik uforvarende at gælde og slå med dobbelt kraft: 

”Det er en ny tid. Og vi står i grunden lige der, hvor vi altid gerne har villet være. Vigtigst for os er, at vi også er en del af den nye tid”.

Derfor er Folkeklubben klar til at spille i KulturCenter Skive, så vi kan glæde os til endnu en fantastisk aften sammen med trioen.

Tilkøb en lækker 3-retters menu inden koncerten!

Find vej

KulturCenter Skive er beliggende Skyttevej 12-14, 7800 Skive

Parkering

KulturCenter Skive har 650 gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren ved Koncertsalen være åben.

Pausebar

Som noget nyt tilbyder vi nu også fri bar i pausen med øl, vand, vin og udvalgte drinks.
Herudover er der snacks på bordene og adgang til særskilte toiletter.
PauseBar foregår i Spar Nord Lounge.

Adgang til PauseBar skal købes i baren ved Koncertsalen inden showet starter.

Måske er du også interesseret i: