Folkeklubben

KulturCenter Skive, Spar Nord Salen
Køb billet

Flere gange har de været i Skive Theater. Men nu er det nødvendigt med en større sal i KulturCenter Skive, når Folkeklubben, efter en historisk lang koncertpause, atter tager på en landsdækkende turné for at præsentere de nye sange såvel som det efterhånden omfangsrige bagkatalog.

Gruppen er kendt for at servere et brag af en koncert, og publikum elsker dem. Folkeklubben har over de sidste ni år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveorkestre. Når trioen igen stævner ud for at give koncert i blandt andet Musikhuset i Aarhus, er det med deres seneste album ”Børn af den tabte tid i ryggen”. Og med et bagkatalog, der tæller hits som ”Fedterøv”, ”Flammende hjerter”, ”Danmarksfilm” og ”Men ikke endnu en vinter” – samt 12 nye sange på det seneste udspil – er der lagt op til et poetisk rockbrag.

At forestille sig, at de tre medlemmer i Folkeklubben er børn af en helt anden tid er, ifølge bandet, en vild tanke:

”Når vi kigger på vores opvækst i 80’erne på billeder eller ser klip fra datidens tv virker det som et fjernt og ukendt Truman-show: det er godt lavet, men det har intet med i dag at gøre. Og dog er det en del af os. Vi er børn af den tabte tid,” lyder det fra Kjartan Arngrim, Rasmus Jusjong og Rasmus Dall, der tilsammen udgør Folkeklubben.

Og netop tiden – i det indre liv, i historien og i samfundslivet – er omdrejningspunktet på det nye udspil. Pladen er skrevet ud fra devisen om, at verden som du kender den, før du ved af det, er væk og borte for altid. Som de skibe, der forliser uden at efterlade andre spor end falmede billeder.

Med dette femte album er Folkeklubben klar til at møde verden, hvordan end den har tænkt sig at tage sig ud. Klar til at møde publikum med det femte album på ni år. 

Og vigtigst for os: Klar til at spille i KulturCenter Skive, så vi kan glæde os til endnu en fantastisk aften sammen med trioen.

Tilkøb en lækker 3-retters menu inden koncerten!

Find vej

KulturCenter Skive er beliggende Skyttevej 12-14, 7800 Skive

Parkering

KulturCenter Skive har 650 gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren ved Koncertsalen være åben.

Pausebar

Som noget nyt tilbyder vi nu også fri bar i pausen med øl, vand, vin og udvalgte drinks.
Herudover er der snacks på bordene og adgang til særskilte toiletter.
PauseBar foregår i Spar Nord Lounge.

Adgang til PauseBar skal købes i baren ved Koncertsalen inden showet starter.

Måske er du også interesseret i: