Fra et hjem med klaver

Skive Theater
Køb billet

“Operetten må aldrig undervurderes. Den kræver en særlig stilfornemmelse, en elegance og masser af positiv energi. For slet ikke at nævne en solid cast og musikere, der er villige til at rive lidt i strengene. Er disse ingredienser ikke tilstede, kan man lige så godt lade den være. OperetteKompagniet vil bringe trefjerdedelstakten tilbage på kortet og ordentligt ind i det nye årtusinde!”

Og Thomas Peter Koppel bør vide, hvad han taler om. Han blev sammen med sopran, Sofie Ottosen, udråbt som “Danmarks Operettepar” gennem 15 år. De begik operette-collagen, Hjerter i Valsetakt, der spillede for fulde huse overalt i landet – de søsatte den stadig så populære Operettebåd under Copenhagen Opera Festival – og de tog til Ungarn i 2 omgange med den karismatiske dirigent, Tamás Vetö, og indspillede CD´er med alt godt fra genren. 

Thomas har desuden medvirket hver gang i de desværre alt for få opsætninger, der har været på repertoiret hos de større institutioner de sidste 20 år: Flagermusen og Den Glade Enke på hhv. Det Kgl. Teater og Det Ny Teater.

“Danmark har en rig operette-tradition – og Danmark har publikummet! Det mærker vi jo, hvor end vi tropper op. Og folk er udmærket klar over, at operette er andet end de “to store”. Der bliver nynnet med på melodier fra Zarewitsch, Paganini, Smilets Land. OperetteKompagniet vil opfylde det behov, der er så udtalt, grave ned i arkivet og hvert år sætte en ny folkekær titel op på Hofteatret, mens dén fra sæsonen før sendes på turné rundt om i landet.”

Medvirkende: Thomas Peter Koppel, Jonathan Koppel, Lone Koppel, Billie Koppel, Naja Rosa Koppel, m.fl.
Producent: OperetteKompagniet
Varighed: 1 timer og 45 min. Ingen pause.

 

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Garderoben koster 20 kr. og lukker 30 min. efter endt arrangement.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: