Gallapremiere: No Time to Die

Gallapremiere i Cinema4

James Bond er tilbage!

”The name is Bond. James Bond!”. Omsider kommer vi til at høre ordene i biografens mørke. Vi har ventet tålmodigt – og gang på gang blev premieren udsat. Men nu skulle det være sikkert: Den 25. James Bond-film får Danmarkspremiere i Cinema4.

Actionfilmen ”No Time to Die” er den næste om Agent 007, James Bond, som arbejder for den britiske efterretningstjeneste MI6. Bond er stoppet som aktiv agent, og nyder det afslappende liv på Jamaica. Hans otium bliver dog hurtigt afbrudt, da hans gamle ven Felix Leiter fra CIA kommer og spørger ham om hjælp. Missionen handler om at finde en kidnappet videnskabsmand, men det viser sig at være bedrag. Bond kommer i stedet på sporet af en mystisk skurk, armeret med farlig ny teknologi.

James Bond er baseret på forfatteren Ian Flemings spionromaner og er den 25. spionfilm i serien, og Daniel Craig vender tilbage i den ikoniske rolle, for femte og sidste gang efter seneste optræden i ”Spectre”.

Tilkøb lækker tapas inden
gallapremieren

Find vej

KulturCenter Skive er beliggende Skyttevej 12-14, 7800 Skive

Parkering

KulturCenter Skive har 650 gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren ved Koncertsalen være åben.

Pausebar

Som noget nyt tilbyder vi nu også fri bar i pausen med øl, vand, vin og udvalgte drinks.
Herudover er der snacks på bordene og adgang til særskilte toiletter.
PauseBar foregår i Spar Nord Lounge.

Adgang til PauseBar skal købes i baren ved Koncertsalen inden showet starter.

Måske er du også interesseret i: