Geo: Søn af en psykopat

Skive Theater
Køb billet

Det er både tragisk og komisk, når komikeren Geo tager sin succesfulde podcast ”Kan Man Tilgive en Psykopat?” ét skridt videre med sit nye onemanshow ”Søn af en Psykopat”.

Her vender den jyske komiker med et humoristisk tvist endnu engang tabubelagte emner.

Hvordan er det at være barn af en psykopat? Hvordan handler en psykopat? De spørgsmål svarer Geo på humoristisk vis ved at fortælle om sine egne erfaringer med en psykopatisk far.

”Søn af en Psykopat” er en vanvittig tragisk – og alligevel komisk – beretning om Geos forhold til sin psykopatiske far. 

Historierne i showet er lige så morsomme, som de er ekstreme og tankevækkende. Når man hører dem, er man ikke i tvivl om, at Geos far var psykopat.

Showet er bogstaveligt talt skrevet i blod og tårer, og på vildeste humoristiske vis jonglerer Geo med disse skrøbelige og tabuiserede oplevelser, som tegnede de første 40 år af hans liv.

”Et monster som min far findes derude i så mange afskygninger. Jeg overvandt monsteret i mit liv og lærte at spotte en psykopat på den hårde måde. Og nu hvor det hele er på den anden side, fremstår mange af oplevelserne som psyko-sjove og er så utrolig befriende at grine af,” fortæller Geo.

Han har som stand-upper leveret tankevækkende og latterfremkaldende shows siden 2002.

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: