Ghita Nørby

Skive Theater
Køb billet

HELE DANMARKS GHITA 

Dansk teaters førstedame Ghita Nørby. Det er overskriften for en aften i Skive Theater, når ”Hele Danmarks Ghita” går på scenen.

De fleste kender Ghita Nørby fra lærredet og de skrå brædder, hvor vi har oplevet hende i talrige roller – fra purungt dukkebarn med smilehuller i folkelige komedier over rollen som den indlevende og hjertevarme Ingeborg i skyggen af Matadors Mads Skjern til modne og mere temperamentsfyldte roller som f.eks. den døende mor i ”Stille Hjerte” eller den benhårde og kalkulerede mor i Per Flys ”Arven”.    

Ghita Nørbys ansigter er mange. Rollerne forskellige. Men denne aften kan publikum opleve en intens, nærværende og musikalsk aften med en af vores absolut største skuespillerinder i samtale med hendes mangeårige ven, guitaristen Lars Hannibal.

I ærligt og åbenhjertigt møde tager Ghita Nørby publikum med på hendes livs rejse, både indenfor filmen og teateret, hvor hun gavmildt deler ud af de personlige historier, som har og har haft indflydelse på Ghita Nørby i dag. 

Sjove anekdoter, historier og øjeblikke fra et langt liv i scenelys, krydret med fortællinger om nogle af de personer, Ghita har mødt på sin vej. Ordene og fortællingerne pakkes smukt ind i kendte guitartoner fra vennen Lars Hannibal. Og undervejs vil Ghita Nørby læse et par af hendes yndlingseventyr af H.C. Andersen. 

Publikum kan se frem til en underholdende og levende aften, hvor de møder, ikke blot skuespillerinden, men også mennesket Ghita Nørby på scenen.

Ghita Nørby er om nogen en levende legende og med et imponerende repertoire inden for dansk film og teater, hvor hun jo har været med i en menneskealder. Derfor glæder os til at præsentere ”Hele Danmarks Ghita” på de skrå brædder, hvor hun har fejret så store triumfer.

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Der er gratis garderobe i foyeren. Garderoben er på eget ansvar.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: