Gregorian – Pure Chants

KulturCenter Skive, Spar Nord Salen
Køb billet

Millioner af hjerter rundt om i verden, er blevet begejstret af den følelsesladede musik og de fantastiske billeder fra først Enigma og sidenhen GREGORIAN

I 1989 gik en ung Frank Peterson tur ved det kongelige kloster San Lorenzo de El Escorial i Spanien. Området ved det middelalderlige kloster satte et uudsletteligt præg på hans sjæl. Mens Peterson gik, hørte han den svage lyd af moderne musik, gennem hovedtelefonerne på hans Walkman. Bevæget af den skarpe kontrast mellem disse to verdener, blev idéen om at blande gammel gregoriansk musik med moderne hits fostret, og resten, er som de siger, historie.

Peterson bragte i første omgang ideen ud i livet for første gang med Michael Cretu med det verdensomspændende lyd fænomen Enigma. Det første blev udgivet i 1990 og blev hurtigt en verdensomspændende succes, da det gik nr. 1 i 41 forskellige lande og modtog 57 platin- og 45 guldplader. GREGORIAN tog over hvor Enigma slap og har solgt mere end 10 millioner album.

Deres gregorianske repertoire består af 300 sange, lige fra klassisk musik til pop og moderne rocknumre fra de sidste 40 år. At opleve GREGORIAN live er at være vidne til et fantastisk audio- og visuelt univers, der i 20 år altid er endt med stående bifald.

GREGORIAN tager på deres PURE CHANTS verdensturné i 2023. Her vil GREGORIAN spille mere end 180 koncerter i Europa, Asien, Nord- og Sydamerika. Det er på denne tur de besøger KulturCenter Skive, som én af bare to koncerter i Danmark.

BIlletsalg begynder den 1. september 2022 kl. 10.00

Tilkøb lækker 3-retters menu
før koncerten

Måske er du også interesseret i: