Hr. Skæg

Skive Theater
Køb billet

Denne gang inviterer han hele verden indenfor og vækker nysgerrigheden for sprog. Hr. Skæg åbner nemlig sit helt eget hotel i Skive Theater. 

Her møder man mennesker fra hele verden, og det er ikke altid lige let at forstå, hvad de vil. Sammen med Danmarks klogeste publikum og sin ven Vinter, kaster Hr. Skæg sig alligevel ud i forsøget og finder ud af, at engelsk faktisk ikke er så svært, som folk går og tror.

Som altid med Hr. Skæg handler det om at lære, men først og fremmest skal det være sjovt og spændende. 

Læring opnås bedst, når man har det godt, og showet er designet til at give børnene succesoplevelser. Det giver selvtillid at opdage, at man kan meget mere end man tror … 

Hr. Skægs Hotel lærer børnene, at det godt kan lade sig gøre at forstå hinanden, selvom vi ikke taler samme sprog.

Intet Hr. Skæg-show uden musik. Sammen med sin makker Vinter, har Hr. Skæg begået en serie spritnye sprogsange som selvfølgelig indgår i showet. 

Er du mellem to og 99 år, og i humør til at grine, gyse, synge, danse og blive klogere, er her et show, du ikke bør gå glip af.

Vi er i hvert fald klar til at byde jer velkommen til Hr. Skægs Hotel!

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: