Jacob Taarnhøj

KulturCenter Skive, Spar Nord Salen
Køb billet

Krøllehjern

Bemærk de to show i Skive Theater er slået sammen til ét – og er rykket ud i KulturCenter Skive

Danske comedyfans kan nu endelig finde strygejern og steamers frem, for den fynske standupkomiker Jacob Taarnhøj vil nemlig krølle vores hjerner i KulturCenter Skive.

Det sker, når han drager på sin første store Danmarksturné med sit nye onemanshow ”Krøllehjern”, og det er altså den, der bringer ham til KulturCenter Skive.

Onemanshowet ”Krøllehjern” er Jacob Taarnhøjs andet onemanshow og hans første onemanshow siden hans seneste onemanshow, der samtidigt var hans første onemanshow, og på det tidspunkt eneste onemanshow, indtil hans nyeste onemanshow, onemanshowet ”Krøllehjern”.

Vi kan glæde os til en indsigtsfuld og livsbekræftende rejse gennem store tidløse og presserende emner.  ”Krøllehjern” indeholder desuden praktiske og nemme-at-gå-til løsninger på Klimakrisen, Israel-Palæstinakonflikten og bølge/partikel-dualiteten.

Ordekvilibristen Jacob Taarnhøj har en helt særlig og surrealistisk fortællestil, der gør hans shows til en unik oplevelse. Danskerne fik for alvor øjnene op for odenseaneren, da han i 2017 vandt Talentprisen ved Zulu Comedy Galla. Jacob Taarnhøj har i mange år været en af de drivende kræfter bag standup-scenen vest for Storebælt.

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: