Jefferson Starship

Jefferson Starship (USA)

Skive Theater
Køb billet

Jefferson Starship fejrer 50-års jubilæum med verdensturné

Jefferson Starship, det legendariske rockband kendt for deres tidløse hits og ikoniske live-optrædener, er glade for at annoncere deres 50-års jubilæumsturné. Med over et halvt århundrede på scenen har Jefferson Starship fortryllet publikum verden over med deres enestående musikalske talent og utrolige energi.

Denne jubilæumsturné vil være en fejring af bandets uforglemmelige sange, der har præget generationer af musikelskere. Glæd dig til et genhør med “Miracles” – En smuk ballade fra albummet “Red Octopus” fra 1975, “Jane” – En energisk rockesang fra albummet “Freedom at Point Zero” fra 1979, der blev et af Jefferson Starships mest genkendelige numre og toppede hitlisterne og ikke mindst den udødelige “We Built This City”.

Med grundlæggeren og eneste tilbageværende medlem, David Freiberg, i spidsen vil Jefferson Starship tage publikum med på en uforglemmelig rejse gennem deres mest elskede hits samt nogle sjældne perler fra deres omfattende katalog.

Turnéen vil også være en hyldest til de tidligere medlemmer af bandet og deres uudslettelige bidrag til musikhistorien. Fra Jefferson Airplane til Jefferson Starship og videre til Starship har bandet skabt et unikt musikalsk arv, der fortsætter med at inspirere og begejstre.

Jefferson Starship inviterer alle musikelskere til at være en del af denne særlige begivenhed og fejre 50 år i godt selskab med dem og deres uforglemmelige musik. 

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Der er gratis garderobe i foyeren. Garderoben er på eget ansvar.

Bar

Før og efter alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: