Jesper Binzer og Alex Nyborg Madsen

Skive Theater
Køb billet

Når Jesper Binzers ansigt flækker i et flabet smil og han udstøder sit velkendte “Ude-mær-ket!” foran et begejstret publikum, kan man se, at her er en mand, der er i sit rette element. Og der er stadig fuld fart på musikken og livet som rockstjerne. 

I Talshowet Bag om Binzer kan man opleve Jesper Binzer fortælle om sit liv på og bag scener rundt om i verden. Om succes, skuffelse og nedture. 

Talkshowet foregår ikke som et traditionelt foredrag, men som en samtale med Alex Nyborg Madsen, der har været musikformidleren i radioen i lige så mange år som Jesper Binzer har stået i front for D-A-D. 

Uden at de to ligefrem har siddet lårene af hinanden, har de på hver deres måde skabt sig et liv, hvor de har gjort karriere ved at beskæftige sig med de ting, de holder allermest af – uden alt for mange kompromisser. 

Selvom, at hvis man går Alex Nyborg Madsen på klingen, ville han nok gerne have været lidt mere rockstjerne, end han blev. Ironisk nok har Binzer nogle gange afløst Nyborg Madsen i et rockprogram – og rockstjernen er nu blevet radiovært. 

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: