Jesper Binzer

Skive Theater
Køb billet

Save your soul

Der er lagt op til en god gang rock, når D-A-D-frontmanden giver prøver på sit succesfulde soloridt i Skive Theater.

Jesper Binzer er inkarnationen af dansk rock ‘n’ roll. Gennem knap 40 år i spidsen for D-A-D har han forsynet os alle med rå energi, rock-attitude og et hav af fantastiske sange. Men Jesper Binzer forekommer noget nær utrættelig. Ved siden af D-A-D har han siden 2017 også lanceret en succesfuld solokarriere, hvor det andet album fra egen hånd ”Save Your Soul” ramte gaden mellem første og anden bølge af corona. Musikmagasinet Gaffa havde fire stjerner i sin anmeldelse.

Det følger storskrydende og højtråbende Jesper Binzer op med en koncert, som vi kan forvente os meget af. Med på scenen har han producer på det seneste album, Søren Andersen, der spiller guitar og fuldender et stærkt line-up af musikere med Christian Hede Madsen ligeledes på guitar, Anders Borre på bas, Jesper Bo på keys og Jakob Rønlow på trommer.

Vi kan se frem til en aften med ekstremt velspillet klassisk rock, så de heldige billet-købere kan godt begynde at glæde sig.

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: