Johnny Madsen, Henrik From & Knud Møller

Skive Theater
Køb billet

Han er kendt for sloganet: Hvad er bedre end kvinder og rock? – det er Hancock!

Og det er snarere reglen end undtagelsen, at samtlige billetter bliver solgt i et ruf, når firemandsforetagendet, der går under navnet Johnny Madsen Band, kommer til Skive Theater.

Det skyldes naturligvis, at når det gælder gudsbenådet rock’n’roll, når ingen andre den vestjyske verdensmand til sokkeholderne her i landet.

Der bliver beske ballader, blå blues og bersærker boogie. Og som de fleste ved, så kan man ”ikke blive træt af Madsen-band, fordi klassisk rock’n’roll simpelthen er tidløs, når den bliver spillet med hjerte, nerve og overskud”, som BT´s Steffen Jungersen har formuleret det om netop dette ensemble.

Fantastiske anmeldelser og ord som ”mesterværk” er ikke noget særsyn, når det kommer til Johnny Madsens imponerende karriere.

Et godt sted at starte i den lange, brogede og altid svært underholdende historie om Johnny Madsen, er ved det måske mest specielle debutalbum, der nogensinde er udkommet i Danmark. 

”De Tørre Er De Best…. Men Våde Er De Flest” var den lange og ikke specielt mundrette titel på denne 1982-udgivelse.

Albummet solgte dengang under 500 eksemplarer – og det lå ikke ligefrem i kortene, at det her
altså var en slags grundsten i en særdeles langvarig karriere indenfor rytmisk musik. 

Men albummet rummede perler som ”Æ Kør O Æ Motorvej” og ”Æ Møt Her Te’ En Bal”, sange der senere skulle vise sig at være ret uopslidelige og et par glimrende undskyldninger for at gøre musikken til en levevej.

Sidenhen er det blevet til en lang række andre gode udgivelser fra Johnny Madsen – med højdepunkter som bl.a. ”Chinatown, Yellow Moon og Den Sorte Fugl” (1987), det store gennembrudsalbum ”Udenfor Sæsonen” (1988), livealbummet ”Halgal, Halbal” (1982), ”Checkpoint Charlie” (1991) og ”Regnmanden” (2003). En overordentlig god introduktion til hele værket får man på den omfattende opsamling ”De tørre og de bedste” fra 2007.

Johnny Madsen har det bedste traditionelle rock’n’roll band i Danmark, og han har landets bedste rockguitarist i Knud Møller, der også har en levedygtig vokal. Med er også Niels Nello
Mogensen (vokal og bas) og Henrik From (trommer og percussion).

Johnny the blues … det er showtime! 

Der er lagt op til en koncertoplevelse ud over det sædvanlige, når Madsen fra Fanø besøger Skive Theater.

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: