Ekstra

Jonas Mogensen – EKSTRA EKSTRA

Skive Theater
Køb billet

Der har været stor rift om billetterne til Jonas’ show Trummerum, men vi har været heldige at få et tredje show lørdag 24. februar 2024!

Lad os være ærlige, der sker ikke det helt vilde i Jonas’ liv. Han er på mange måder en helt gennemsnitlig ægtemand og far, der forsøger at komme igennem dagligdagens trummerum, så gnidningsfrit som muligt. Ligesom mange andre over 32 døjer han lidt med ryggen, blottede tandhalse og ikke mindst, med at få overblikket over en tilværelse, der indeholder alt fra globale kriser til bekymringer om hvornår man er gammel nok til at købe et skohorn. Det gennemsnitlige liv er fyldt med store og små spørgsmål, og Jonas har på ingen måde svarene. Han har til gengæld en unik evne til at se det store i det små, fra en helt skæv vinkel og med så tør en levering, at man ikke kan holde grinene tilbage.    

Jonas har lavet standup i over 12 år, så hvorfor kommer one-man-showet først nu? Hans kone vil mene, det skyldes dovenskab, men han synes selv, han har haft temmelig travlt. Jonas fik sit første lille gennembrud, da han vandt talentprisen ved Zulu Comedy Galla i 2015 og specielt året efter, da han lagde operaen ned, med en omgang tør standup, som efterhånden har rundet 800.000 visninger på YouTube. Sidenhen har han gjort sig som tekstforfatter på diverse underholdningsprogrammer, indtil han og makkeren, Kasper Gross, fik hul igennem med deres egen tv-serie, Minkavlerne. Minkavlerne har vist sig at være lidt af en seermagnet for tv2-zulu, og 3. sæson kommer på skærmen her til foråret. Sidst men ikke mindst, så udmærkede han sig i efteråret 2021, ved at vinde 5. sæson af TV2’s store underholdningssucces, Stormester.

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Der er gratis garderobe i foyeren. Garderoben er på eget ansvar.

Bar

Før og efter alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: