Kandis for Livet

KulturCenter Skive, Spar Nord Salen
Køb billet

“Kandis for Livet” får Danmarkspremiere i Skive

Det bliver en stor aften i KulturCenter Skive, når den nye film, ”Kandis for Livet”, torsdag den 23. september klokken 19 får Danmarkspremiere i Jyllands største biografsal med plads til 900 gæster. Billetsalget er netop startet. 

Aftenen starter med introduktion til filmen ved forsangeren, Johnny ”Kandis” Hansen.

Når filmen er vist, rulles lærredet op – og så giver Kandis en koncert på omkring en time. Efterfølgende hilser orkestret på det hengivne og loyale publikum – præcis som de plejer ved deres talrige koncerter.

”Kandis for Livet” er en livsbekræftende film om en gruppe danskere spredt ud over landet, der gennem deres unikke forhold til deres idol, dansk-topsangeren, Kandis-Johnny, finder trøst og mening med livet.

Det er et hudløst ærligt indblik bag facaden hos Kandis-Johnny selv og ikke mindst hans fans, som hver især har et meget personligt forhold til Skandinaviens største underholdningsorkester og har gjort ham til deres egen Personal Jesus. 

Johnny ”Kandis” Hansen fortæller også om sine egne svære stunder, men filmen er den tankevækkende invitation til noget af det svære i livet – ulykkelig kærlighed, ensomhed, at tage afsked med dem man elsker og at finde kærligheden igen. 

I dette særlige portræt står det klart, at ingen kan rejse sig alene – og samtidig viser den på smukkeste vis, at det er muligt at rejse sig.

Mad & Film

Giv dig selv fri – glem opvasken og kombiner en god film med spisning i vores hyggelige café!

– God fornøjelse!

Find vej

Cinema4 er beliggende i KulturCenter Skive, Skyttevej 12-14, 7800 Skive

Parkering

KulturCenter Skive har 650 gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Måske er du også interesseret i: