Kenny Washington

I Skive Theaters foyer

Skive Jazzklub har erfaring med at besøg af udenlandske musikere giver musikken et ekstra pift og friskhed op ad i kvalitet. Det sker igen i forbindelse med den amerikansk sanger Kenny Washington med trio bestående af Jacob Christoffersen på piano, Jesper Bodilsen på bas og svenske Zoltan Csorsz på trommer.

De fire musikere indspillede i 2015 i løbet af tre aftener på Jazzhus Montmartre i København albummet ”Moanin.,” på Storyville Records. En udgivelse der med god grund blev meget vel modtaget af publikum og anmeldere. Også denne gang slutter bandet sin tourné af i Danmark med to aftener i Montmartre. Den kendsgerning borger for kvalitet.

Kenny Washington sang som barn gospel i forskellige kirker og blev senere skolet i diverse militærorkestre, før hans kæmpe talent blev opdaget og anerkendt. Hermed var fundamentet lagt til et niveau som jazz- og soulsanger på højde med de mest ferme jazzsangere. Han er især kendt for sin udadvendte, stilsikre og charmerende stil, hvor han udnytter alle stemmens muligheder og derved opnår tæt kontakt til publikum. Han har optrådt sammen med notabiliteter som Wynton Marsalis, Gregory Porter og Eric Reed, hvor sidstnævnte pianist gav koncert i Skive Jazzklub for et år siden.

Kenny Washington er ledsaget af en spilleglad og sprudlende trio, hvor en line-up ser ud som følger:
Jacob Christoffersen kraftfuld, saftig og fed lyd på piano.
Jesper Bodilsen spændstig og rytmisk sikker spil på bas.
Zoltan Csorsz lægger bund under samspillet på sine trommer.

En aften med let tilgængelig og iørefaldende jazz for et bredt publikum.

Entré: Medlemmer 120 kr. Gæster 140 kr. Unge under 25 år 30 kr.

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: