Kira Skov

Skive Theater
Køb billet

Kira Skov varsler ny plade og annoncerer omfattende Danmarks turné.


Kira har haft et travlt år. I 2022 har hun både turneret med duetterne fra Spirit Tree pladen, medvirket i Toppen af Poppen og gendannet Kira and the Kindred Spirits i en fejring af 20-års jubilæet for deres debut plade Happiness Saves Lives på en tur rundt i DK her i efteråret.

Begge turnéer høstede 5-stjernede anmeldelser og stor begejstring på landets spillesteder. I August måned fandt hun desuden tid til at tage en uge til Peter Gabriels legendariske studie RealWorld med partneren Silas Tinglef.

Her indspillede de en samling nye sange i samarbejde med Kiras mange årige samarbejdspartner John Parish (PJ Harvey, sparkle horse m.fl), Billy Fuller (Beak, Robert Plant m.fl) og teknikeren Head. (PJ Harvey, Marianne Faithfull, James Blake m.fl).

Sangene reflekterer over vores tid med flere politiske undertoner, og er i sit udtryk mere ekspressivt end Kiras seneste plader med enkelte afstikkere som bygger bro til de mere folkede kompositioner fra Spirit Tree og Echo of You. Den første single herfra er sangen Debbie, en hyldest til punkikonet Debbie Harry. Pladen udsendes i løbet af foråret 2023.

Kira fortsætter samarbejdet på livescenen med sit faste band fra de seneste udgivelser The Echo of You, I Nat Bli’r Vi Gamle og Spirit Tree. Både Maria Jagd og Oliver Hoiness medvirker iøvrigt på den kommende udgivelse som Kira og Silas har indspillet videre på hjemme i København.

Vi glæder os til at byde Kira velkommen i Skive Theater

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Der er gratis garderobe i foyeren. Garderoben er på eget ansvar.

Bar

Før og efter alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: