Kris & Dave

Skive Theater
Køb billet

To american idol vindere kommer til Skive!

Er du ægte American Idol fan, så vil du ikke gå glip af 7. og 8. sæsons vindere Kris Allen og David Cook når de optræder på deres akustiske forårs tour: “Dave & Kris Go To Europe Acoustic Tour 2020”.

Kris Allen huskes fra hans sejr i 8. sæson af American Idol, der mildest talt rystede hele showet, da Adam Lambert – nuværende forsanger i Queen – var spået til at vinde den sæson! Kris forbløffede dog alle og sejrede med sin version af den klassiske soulsang ”Ain’t No Sunshine”. Kris Allens seneste to album har været i Top 20 på Billboard og han har optrådt på flere festivaler, herunder den store amerikanske Bonnaroo festival.

David Cook vandt showets 7. sæson og var ligesom Kris Allen, ikke blevet ”spået” som vinder! Han formåede dog at overbevise alle og sejrede med sin alternative version af Michael Jacksons ”Billie Jean”.

Siden David Cook vandt i 2008 har han haft ikke mindre en 11 sange på Billboard Hot 100, og hans seneste album fra 2018 peakede som nummer 5 på den amerikanske indie hitliste.

Det er således to American Idol vindere der gæster Skive Theater, på en eksklusiv Europa tour, hvor de giver koncert i 8 byer: Dublin, London, Manchester, Glasgow, København, Stokholm, Helsinki og så i Skive Theater.

Om baggrunden for at få dem til Skive, siger Knud Bjerre fra Skive Theater: ”Der er helt åbenlyst tale om to mega talenter, for ellers vinder man jo ikke American Idol. Og så var vi endnu engang heldige med, at der lige var et hul i en kalender der skulle fyldes, så det var økonomisk muligt.

Billetprisen er derfor sat til kun 155 kr., så jeg håber at rigtig mange vil give det en chance, og har lyst til at opleve de to fantastiske sangere, alene på scenen med deres guitar. ”

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: