Level 42 (UK)

KulturCenter Skive, Spar Nord Salen
Køb billet

From eternity to here

Du kender lyden. Du kender alle de største hits – og du har sikkert danset til ud på de små timer til Level 42’s klassikere som blandt andre ”Something About You”, ”Lessons in Love” og ”Love Games”. I KulturCenter Skive kan du opleve Level 42 live.

Bandet startede karrieren i 1979, og deres selvbetitlede fuldlængdedebut, der toppede i UK Top 20, landede i 1981. De legendariske briter kan fejre 40 året for deres første singleudgivelse, men det erfarne band, der netop har begejstret med ”From Eternity To Here”-touren i hjemlandet, har ingen planer om at slå bremsen i lige foreløbig.

“At være på turné med bandet nu er omtrent lige så festligt som jeg husker at have haft det i de år, vi var på landevejene. Hvis du tilbage i 1980 havde fortalt mig, at vi ville spille for udsolgte huse med mig som 60-årig, ville jeg have grinet højt ved tanken. Men hånden på hjertet … det har været fantastisk. At genopfinde sit band kan være vidunderligt,” siger Mark King.  

Level 42 har siden debuten udgivet blandt andet 14 studiealbum, 7 livealbum, haft 18 singler i Top 40, solgt Wembley Arena ud 21 gange og har solgt flere end 30 millioner album på verdensplan. Level 42 blomstrer stadig i fuldt flor med deres genkendelige synths, dansable melodier og Mark Kings ikoniske bas-føring.

Tilkøb en lækker 3-retters menu inden koncerten!

Find vej

KulturCenter Skive er beliggende Skyttevej 12-14, 7800 Skive

Parkering

KulturCenter Skive har 650 gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren ved Koncertsalen være åben.

Pausebar

Som noget nyt tilbyder vi nu også fri bar i pausen med øl, vand, vin og udvalgte drinks.
Herudover er der snacks på bordene og adgang til særskilte toiletter.
PauseBar foregår i Spar Nord Lounge.

Adgang til PauseBar skal købes i baren ved Koncertsalen inden showet starter.

Måske er du også interesseret i: