Liga Latina

Skive Theater
Køb billet

NORDISK LATIN I VERDENSKLASSE
– og som ekstra bonus er det brasilianske stjernefrø
Luiz Mura med som support…


Liga Latina har siden udgivelsen af sit selvbetitlede album høstet fem-stjernede anmeldelser samt radio spilletid i hele verden og betegnes som en regulær supergruppe indenfor de rytmiske caribiske og latinske genrer.

Cubansk og latinsk jazz og folkmusik er én lang kærlighedshistorie mellem den spanske guitar og den afrikanske tromme. Liga Latina er et kollektiv af drevne musikere for hvem det er en passion, at formidle denne kulturarv af musik og stilarter på et højt kunstnerisk niveau.

Et uforfalsket respektfuldt forhold til den latinsk/cubanske sangskat krydret med anmelderroste egen-kompositioner og en live-energi uden sidestykke har gjort dem til publikumsfavoritter og Liga Latina har taget publikum med storm på jazz- og worldfestivaler samt spillesteder de seneste sæsoner.

Line-up: Mike Hecchi, vokal & nylon guitar – Michell Boysen, kontrabas – Bo Johansen, percusssion – Søren Andersen, percussion – Rune Krogshede, trompet – Theo Hjorth, piano – Chris Minh Doky: Acoustic & electric bass Jonas Johansen: Drums

Entré: kr. 195,- Medlemmer af Skive Jazzklub: kr. 150,- Unge under 25: kr. 75,-

En aften med international klasse. Koncerten arrangeres i samarbejde med Skive Theater og støtte fra Kulturelt Samråd.

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Der er gratis garderobe i foyeren. Garderoben er på eget ansvar.

Bar

Før og efter alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: