Linses Talkshow

Spar Nord Salen, KulturCenter Skive
Køb billet

LINSE – 10 ÅR EFTER

I september 2011 havde TV3 premiere på “Familien fra Bryggen”, og siden er det blevet til 19 sæsoner og en masse uforglemmelige øjeblikke, som gav mange almindelige danskere et unikt indblik i en helt anden verden.

I 2021 havde Linse Kessler derfor 10 års jubilæum med et kamera i rumpen, og det skal vi fejre med et brag af et “Linses Talkshow”- et familiealbum af guld.

Vi får selvfølgelig alt det bedste, som du genkender fra “Linses Talkshow”, men Linse fortæller også historien bag de bedste oplevelser gennem 10 år.

Vi skal selvfølgelig gense de bedste klip, og derfor kan Linses talrige fans godt begynde at glæde sig.  Der vil også være masser af overraskelser, konkurrencer, spørgsmål fra publikum og meget mere.

Vi skal også advare publikum om, at der kan forekomme sprøde tøjskift. Showet en speciel gæstestjerne – Rivold, der har ført kameraet igennem alle årene. Rivold har mange skønne oplevelser i bagagen, som han vil fortælle om. 

Linse vil også berøre andre emner, der ligger hendes hjerte nærmest – tilliden til sig selv, at bygge op og ikke pille ned og om familien.

Linse Kessler besøgte senest Skive i 2017, da hun optrådte ved to udsolgte talkshows i Skive Theater.

De viste med al tydelighed, at mange elsker Linse for hendes umiddelbarhed, gode humør og hjertevarme. 

Og nok også fordi mange genkender noget af sig selv i hende. Hun er noget for sig selv og et helt almindeligt menneske i én og samme person, lige som så mange andre.

Hendes talkshow i 2017 havde titlen ”Uden filter” – og der blev vist billeder, live-fremvisning og sang om »Fru Frandsen«.

Linse leverede også uden dikkedarer – og på opfordring – en fremvisning af brysterne, som stadig har en anseelig størrelse, selv om de angiveligt ikke er helt så store, som de var engang.

Tilkøb lækker spisning
inden showet!

Find vej

KulturCenter Skive er beliggende Skyttevej 12-14, 7800 Skive

Parkering

KulturCenter Skive har 650 gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Garderoben koster 20 kr. og lukker 30 min. efter endt arrangement.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren ved Koncertsalen være åben.

Pausebar

Som noget nyt tilbyder vi nu også fri bar i pausen med øl, vand, vin og udvalgte drinks.
Herudover er der snacks på bordene og adgang til særskilte toiletter.
PauseBar foregår i Spar Nord Lounge.

Adgang til PauseBar skal købes i baren ved Koncertsalen inden showet starter.

Måske er du også interesseret i: