Little North feat: Oscar Haug

Skive Theater Foyer
Køb billet

Skive Jazzklub har længe haft blikket rettet mod denne trio, som har slået sit navn fast med syvtommersøm på den danske og nordiske jazzscene. Med en appellerende og billedskabende udtryksform føres publikum ind i en atmosfære af musikalsk bredde og dybde, der er en sammensat størrelse rummende minimalistisk nordisk tone og tilmed international stil.

Gruppen bevæger sig ubesværet mellem egne kompositioner, der består af enkle og klare arrangementer, som musikerne også lægger til grund for improvisationer. Musikken er så luftig, at man som lytter har mulighed for at spille med og fylde huller ud i melodierne.

På Little North´s nye album ”While You Wait” gæstes trioen af den norske trompetist Oscar Andreas Haug. Albummet indeholder en række nye kompositioner, der forener Little North´s tætte og varme samspil med Haugs lyriske og åbne trompetspil. Mødet mellem hans friske og ungdommelige energi og trioens vante sammenspillede udtryk, tilfører musikken en ny og iørefaldende drejning og drive i forhold til tidligere albums.

Line-up:
Oscar Andreas Haug på trompet
Lasse Jacobsen på trommer
Martin Brunbjerg Rasmussen på bas
Benjamin Nørholm Jacobsen på piano

En aften med international tilsnit

Entré: Medlemmer 130 kr.
Gæster 150 kr.
Unge under 25 år 50 kr.

Billetsalg ved indgangen eller på Ticketmaster

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Der er gratis garderobe i foyeren. Garderoben er på eget ansvar.

Bar

Før og efter alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: