Malte Ebert

Skive Theater
Køb billet

Det store Malte Ebert show

For fem år siden tog Malte Ebert hele Danmark med storm, da han slog igennem med kæmpehittet ”Model”, som var nærmest uundgåelig i løbet af sommeren 2016.

Det var vildt, men ”Model” fik mere end en million streams på Spotify alene. Det var dog ikke under eget navn, men under dæknavnet og -identiteten Gulddreng.

Nok fandt nogle ham blasert, mens andre straks forelskede sig Malte Eberts alter ego Gulddreng, der i sin tid blev skabt i samarbejde med hans pladeselskab.

En oliesheik, som havde fået kreeret en skjorte i 16 karat guld, var den visuelle inspirationskilde til Gulddreng, men vokalen kunne ikke bringes i spil. Den tilhører helt og aldeles Malte Ebert.

Malte Ebert havde fået velsignelse fra de fleste, men dog med undtagelse af en artist. Vedkommende var så rasende, at Gulddreng blev truet med tæsk, og Malte Ebert fik en livvagt med sig og måtte eskorteres væk ved en prisuddeling, da situationen eskalerede. Det har han netop fortalt om som følge af sin medvirken i af “Toppen af poppen”.

Han er nu klar til at tage på landevejene med et show fra ”Maltes lejlighed”, hvor der er visit fra nogle af popsnedkerens sindssyge venner. Scenen er i den allermest bogstavelige forstand sat i en humoristisk meta-tone. Et unikt og anderledes koncert format, der giver mindelser både til comedy shows, sitcoms og talkshows. Det er forfriskende, uden at virke påtaget og fortænkt. Her er der plads til dansk feminisme, fodboldkultur, glimmer og guld, kærlighed og storhedsvanvid.

Nogle af 10’ernes allerstørste hits, en af landets stærkeste pop-vokaler, landets måske bedste og mest sindssyge musikalske venner, og et hylende morsomt koncept er delelementerne i dette ultra-underholdende og store Malte Ebert show.

Find vej

KulturCenter Skive er beliggende Skyttevej 12-14, 7800 Skive

Parkering

KulturCenter Skive har 650 gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Garderoben koster 20 kr. og lukker 30 min. efter endt arrangement.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren ved Koncertsalen være åben.

Pausebar

Som noget nyt tilbyder vi nu også fri bar i pausen med øl, vand, vin og udvalgte drinks.
Herudover er der snacks på bordene og adgang til særskilte toiletter.
PauseBar foregår i Spar Nord Lounge.

Adgang til PauseBar skal købes i baren ved Koncertsalen inden showet starter.

Måske er du også interesseret i: