Mette Juul Kvartet

I Skive Theaters foyer

Jul og traditioner følges ad hånd i hånd. Således også I Skive Jazzklub, hvor det er blevet en tilbagevendende begivenhed at arrangere en julekoncert. Her bliver publikum præsenteret for en række klassiske sange og melodier, der knytter sig til jul. Aftenens kvartet læner sig op ad denne musikalske linje og vil følge i dens spor.

Mette Juul har efter flere koncerter i klubben opnået en høj status i publikums bedømmelse af hendes kunstneriske udfoldelser som sanger, guitarist og komponist. Hun har sit fundament i orden og kan derved folde sig ud med fortolkning og improvisation uden at miste fodfæste. Hendes stemme og spil er nærværende, stilsikker og charmerende fremført med elegance og swing.

Pianisten Peter Rosendal var ganske ung, da han første gang trådte frem på scenen med jazz. Lige siden har han bare udviklet sit spil og set fremad. Hans seneste album i eget navn er et typisk eksempel på, hvordan han bestandig udfordrer sig selv og sine medspillere i et meget bevidst samspil.

Snorre Kirk behøver næsten ingen præsentation, da han ofte har vist prøver på sin kunnen bag trommerne i Skive Jazzklub. Publikum husker sikkert hans elegante, raffinerede og swingende spillestil.

Anders Fjeldsted er en af de unge bassister, der stormer ind på den danske jazzscene. Han er travlt beskæftiget som arrangør og kapelmester for eget band, samtidig med at han indgår i mange andre konstellationer. En med rette efterspurgt bassist.

En jazzaften i ”Juulelampens” skær.

Entré: medlemmer 120 kr. Gæster 140 kr. Unge under 25 år 30 kr.

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: