Michael Falch

Skive Theater
Køb billet

En akustisk solotur

Det er, hvad Michael Falch i foråret 2023 begiver sig ud på efter flere år på landevejene i selskab med andre musikere.

Størst var naturligvis Malurts reunion-tur, der blev udsat på grund af corona. Det legendariske 80’er- rockband udsatte alle sine koncerter til 2022. 

Inden Malurts store show på bandets definitive afskedsturné, turnerede Michael Falck både med DÉT BAND og med sin poetiske trio.


I foråret 2023 pakker Michael Falch imidlertid atter sine akustiske guitarer og drager på en omfattende soloturné, der bringer ham til Skive Theater. 

Michael Falch kommer med livshistorier og sange, der nu på femte årti giver deres særlige vinkler på menneskers vilkår og følelser her i vores land uden høje bjerge. 

Michael Falchs solokoncerter er altid præget at et enestående nærvær, og selv om den garvede musiker nu skruer helt ned for den fysiske vildskab på scenen, kommer intensiteten ikke til at mangle. 

Michael Falch øser af et sangkatalog, der hører til blandt Danmarks mest betydningsfulde. Samtidig har han gennem årene styrket sin klangbund i et forfatterskab, der efterhånden er oppe på seks dybt personlige bogudgivelser. 


Michael Falchs soloshows veksler mellem løssluppen hjertelighed og intens alvor i fortællinger og sange, der viser, at han også ene mand kan få enhver sal til at grine og græde, synge og gynge.

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Der er gratis garderobe i foyeren. Garderoben er på eget ansvar.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: