Milton på Svenska

Milton på Svenska

Skive Theater
Køb billet

Steen Rasmussen Quinteto feat: Josefine Cronholm

MILTON PÅ SVENSKA er et musikalsk samarbejde mellem den svenske sangerinde, Josefine Cronholm og den danske pianist, Steen Rasmussen. Projektet tager sit udspring i den brasilianske legende, Milton Nascimentos raffinerede og rytmiske univers, som begge kunstnere har en forkærlighed til. Til koncerten vil publikum opleve nyfortolkede udgaver af Nascimentos musik oversat til svensk af Josefine Cronholm. Sangene rummer forunderlige og fortryllende fortællinger om livet, melankoli, længsel og kærlighed krydret med en nordisk tone og twist. Kvartettens øvrige medlemmer har en dyb forståelse for og indlevelse i denne smukke musik, hvad de tidligere har bevist under en koncert I Skive Jazzklub.

Josefine Cronholm er en ferm vokalist, der en kendt og værdsat for sin udtryksfulde stemme og musikalitet. Det betyder, at hun gennem årene har optrådt i utallige forskelligartede konstellationer.

Steen Rasmussen er en af Danmarks ypperste fortolkere af brasiliansk musik. Han kan fremføre genren helt til fingerspidserne med sin sofistikerede spillestil.

Celso de Almeida befinder sig i de højere luftlag, når han slår sig løs på sit trommesæt. Med sin brasilianske baggrund er han helt på hjemmebane, hvad angår bossa nova, samba og de øvrige elementer i hjemlandets musikalske traditioner.

Anders Banke på saxofon og Fredrik Damsgaard på bas fuldender den musikalke kvalitet, som denne samling musikere indeholder.

Jazz og latin fra øverste hylde.

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Der er gratis garderobe i foyeren. Garderoben er på eget ansvar.

Bar

Før og efter alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: