Naturally 7 (US)

KulturCenter Skive, Spar Nord Salen
Køb billet

NATURALLY 7 er tilbage i Danmark og KulturCenter Skive – og denne gang hylder de filmmusikken

NATURALLY 7 skal i studiet for at indspille nogle af de allerstørste sange indenfor filmmusik – naturligvis i deres egen fantastiske stil.

Betagende! Sensationel! Fantastisk! – det er kun nogle få af reaktionerne, når nogen oplever NATURALLY 7 for første gang. Deres sprog er universelt, fordi den samme reaktion er brudt ud i hele Europa, USA, Asien, Australien og næsten alle andre steder på vores musikelskende planet.

NATURALLY 7 er ikke bare fantastiske sangere. De skaber på helt forunderlig vis deres eget backingband uden brug af instrumenter overhovedet. Lydene de skaber med munden, er fantastiske! 

Virkelig? Ja de er! Derfor har NATURALLY 7 turneret som support til Michael Bublé til ikke mindre end 467 koncerter i 25 lande foran 4 millioner tilhørere. De er blevet inviteret til at arbejde med globale stjerner som Diana Ross, Stevie Wonder, Lionel Ritchie, Quincy Jones, Coldplay og adskillige andre verdensstjerner.

Hvad gør dem så specielle? Det er til dels på grund af hvem det er de, men mest af alt er det på grund af det, de gør. Grundlæggeren og den musikalsk leder Roger Thomas forklarer: ”Jeg bliver ofte spurgt, hvad vi laver, og hvordan vi gør det. Det vi gør, er at synge, men samtidig efterligner vi adskillige instrumenter og skaber et rum af lyd – vel at mærke uden brug af musikinstrumenter. ALLE lyde er noget vi frembringer med munden. Vi er også meget visuelle og står ikke bare stille som et kor oftest gør – Vi bruger hele scenen! Vi elsker det, vi laver, og vi elsker at gøre publikum til en del af showet.”

Naturally7 har et nyt album på vej, og deres mange fans kan ikke vente med at høre hvilke sange de denne gang tager op og giver deres helt unikke lyd. Hvilke sange der kommer med på det nye album, ligger endnu ikke helt fast, men du kommer til at høre dine favoritter fra Titanic, The Sound of Music, West Side Story, Grease, Jailhouse Rock, 8 Mile, Saturday Night Fever og mange flere inklusive – selvfølgelig – James Bond!

Det nye album er sprængfyldt med musik, der får dig til at græde, grine, tage en dyb indånding og spekulere på, hvordan de gør det!

Glæd dig til at opleve NATURALLY 7 når de bringer disse filmtemaer til live sammen med mange af deres fans andre live favoritter, der naturligvis også er en del af koncerten.

Tilkøb en lækker 3-retters menu inden koncerten!

Find vej

KulturCenter Skive er beliggende Skyttevej 12-14, 7800 Skive

Parkering

KulturCenter Skive har 650 gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Billetter til arrangementer i vinterhalvåret (15/9-15/4) er automatisk blevet pålagt et garderobegebyr på 15 kr., så du uden yderligere betaling kan benytte vores bemandede garderobe.

Garderoben lukker 30 min. efter endt arrangement, og er herefter på eget ansvar.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren ved Koncertsalen være åben.

Pausebar

Som noget nyt tilbyder vi nu også fri bar i pausen med øl, vand, vin og udvalgte drinks.
Herudover er der snacks på bordene og adgang til særskilte toiletter.
PauseBar foregår i Spar Nord Lounge.

Adgang til PauseBar skal købes i baren ved Koncertsalen inden showet starter.

Måske er du også interesseret i: